Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зніміть відео та розкажіть, як працювати з правами доступу?
Які права зараз мають співробітники без створення груп?
Що спочатку бачить співробітник/адміністратор якщо він не в групі?
Зніміть відео та розкажіть, як працювати з правами доступу? Які права зараз мають співробітники без створення груп? Що спочатку бачить співробітник/адміністратор якщо він не в групі?
Юрченко Роман Сергійович написав: Зніміть відео та розкажіть, як працювати з правами доступу?
пізніше видавайте доступ до програм
Юрченко Роман Сергійович написав: Які права зараз мають співробітники без створення груп?
ніяких, було 3 презентації та відео по ОС згадували кілька разів, що буде з правами і як ними керувати. раджу подивитись
Юрченко Роман Сергійович написав: Що спочатку бачить співробітник/адміністратор якщо він не в групі?
адмін бачить все сотрулник без групи нічого
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
Зніміть відео та розкажіть, як працювати з правами доступу?
[/quote]
пізніше
видавайте доступ до програм
[quote]
Які права зараз мають співробітники без створення груп?
[/quote]
ніяких, було 3 презентації та відео по ОС згадували кілька разів, що буде з правами і як ними керувати. раджу подивитись
[quote]
Що спочатку бачить співробітник/адміністратор якщо він не в групі?
[/quote]
адмін бачить все
сотрулник без групи нічого
Устименко Ігор OneBox production написав: ніяких, було 3 презентації та відео по ОС згадували кілька разів, що буде з правами і як ними керувати. раджу подивитись
Переглядав кілька разів. Додатково спілкувався з менеджерами, але всюди інформація відрізняється. З останнього, що було мені повідомлено, після перенесення - адмін залишається 1 (той, хто відповідає за ліцензії), але чомусь у мене інший користувач (https://our-store.com.ua/app/contact/2077/) має усі права. Скрізь інформація різниця
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[/quote]
Переглядав кілька разів. Додатково спілкувався з менеджерами, але всюди інформація відрізняється. З останнього, що було мені повідомлено, після перенесення - адмін залишається 1 (той, хто відповідає за ліцензії), але чомусь у мене інший користувач (https://our-store.com.ua/app/contact/2077/) має усі права.
Скрізь інформація різниця
Устименко Ігор OneBox production написав: ніяких, було 3 презентації та відео по ОС згадували кілька разів, що буде з правами і як ними керувати. раджу подивитись
Переглядав кілька разів. Додатково спілкувався з менеджерами, але всюди інформація відрізняється. З останнього, що було мені повідомлено, після перенесення - адмін залишається 1 (той, хто відповідає за ліцензії), але чомусь у мене інший користувач (https://our-store.com.ua/app/contact/2077/) має усі права. Скрізь інформація різниця
адміни залишаться адмінами Звичайні користувачі стануть безправними доки ви не налаштуєте
[quote]
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Переглядав кілька разів. Додатково спілкувався з менеджерами, але всюди інформація відрізняється. З останнього, що було мені повідомлено, після перенесення - адмін залишається 1 (той, хто відповідає за ліцензії), але чомусь у мене інший користувач (https://our-store.com.ua/app/contact/2077/) має усі права.
Скрізь інформація різниця
[/quote]
адміни залишаться адмінами
Звичайні користувачі стануть безправними доки ви не налаштуєте
Устименко Ігор OneBox production написав: адміни залишаться адмінами Звичайні користувачі стануть безправними доки ви не налаштуєте
Ок. Зрозумів. Спс
[quote]
Устименко Ігор
адміни залишаться адмінами
Звичайні користувачі стануть безправними доки ви не налаштуєте
[/quote]
Ок. Зрозумів. Спс
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар