Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Некоректна робота програми. Співробітник з обмеженими правами зайшов на вкладку "Користувачі онлайн та ліцензії" та заблокував мені доступ до боксу. У мене права – адміністратор. Так правильно?
Некоректна робота програми. Співробітник з обмеженими правами зайшов на вкладку "Користувачі онлайн та ліцензії" та заблокував мені доступ до боксу. У мене права – адміністратор. Так правильно?
Богомаз Дмитро Володимирович написав: Некоректна робота програми. Співробітник з обмеженими правами зайшов на вкладку "Користувачі онлайн та ліцензії" та заблокував мені доступ до боксу. У мене права – адміністратор. Так правильно?
Так, а чому б і ні? Якщо йому дали права на цю сторінку, він може вас блокувати.
[quote]
Богомаз Дмитро Володимирович написав:
[/quote]
Так, а чому б і ні? Якщо йому дали права на цю сторінку, він може вас блокувати.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар