Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Демо-бокс був зареєстрований ще в липні. Після 14 днів його деактивували. Наразі користувач хоче повторно зареєструвати бокс на ті ж дані, але пишеться, що вже такий користувач існує. При відновленні паролів з новими система пише, що такого боксу не існує.
Як чинити в такій ситуації? Не можна реєструвати демо доступ на старі дані?
Демо-бокс був зареєстрований ще в липні. Після 14 днів його деактивували. Наразі користувач хоче повторно зареєструвати бокс на ті ж дані, але пишеться, що вже такий користувач існує. При відновленні паролів з новими система пише, що такого боксу не існує. Як чинити в такій ситуації? Не можна реєструвати демо доступ на старі дані?
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: При реєстрації нового імені OneBox потрібно вказувати нове доменне ім'я - Ви намагалися вказувати нове доменне ім'я?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
При реєстрації нового імені OneBox потрібно вказувати нове доменне ім'я - Ви намагалися вказувати нове доменне ім'я?
[/quote]
так, вказали інше доменне ім'я. І все-таки з'являється це вікно: http://joxi.ru/Vm685ZkTvz7alA
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар