Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ця проблема після чищення не піде. Я переговорив із тими. підтримкою нашого хостингу. Вони сказали, що весь простір зайнятий, хоча ми використовуємо максимальний тариф та жорсткий диск на 180 гіг у пакеті VPS OneboxVPS 6G. При цьому систему CRM ми використовуємо за мінімумом, а місце на диску немає. Аналіз жорсткого диска: 82G займає сайт CRM а саме каталог media - 80G 59G займає каталог mysql з базами даних 14G займають зерервні копії бази даних 8,9G займають логи веб сервера Що нам робити у цій ситуації? Чому CRM забирає стільки місця? Як звільнити наш диск?
Ця проблема після чищення не піде.
Я переговорив із тими. підтримкою нашого хостингу. Вони сказали, що весь простір зайнятий, хоча ми використовуємо максимальний тариф та жорсткий диск на 180 гіг у пакеті VPS OneboxVPS 6G.
При цьому систему CRM ми використовуємо за мінімумом, а місце на диску немає.
Аналіз жорсткого диска:
82G займає сайт CRM а саме каталог media - 80G
59G займає каталог mysql з базами даних
14G займають зерервні копії бази даних
8,9G займають логи веб сервера
Що нам робити у цій ситуації?
Чому CRM забирає стільки місця? Як звільнити наш диск?
Тарасенко Іван Клієнт писав/ла: Ця проблема після чищення не піде. Я переговорив із тими. підтримкою нашого хостингу. Вони сказали, що весь простір зайнятий, хоча ми використовуємо максимальний тариф та жорсткий диск на 180 гіг у пакеті VPS OneboxVPS 6G. При цьому систему CRM ми використовуємо за мінімумом, а місце на диску немає. Аналіз жорсткого диска: 82G займає сайт CRM а саме каталог media - 80G 59G займає каталог mysql з базами даних 14G займають зерервні копії бази даних 8,9G займають логи веб сервера Що нам робити у цій ситуації? Чому CRM забирає стільки місця? Як звільнити наш диск?
зробив аналіз ви можете очистити історію змін по процесам (50ГБ) + логи (8ГБ) далі налаштувати дію очищення старої історії і ви на довго забудете що таке закінчення місця все що в media/ це ваші файли подій дзвінків, фотки, пошта і тд
[quote]
Тарасенко Іван
Клієнт писав/ла:
Ця проблема після чищення не піде.
Я переговорив із тими. підтримкою нашого хостингу. Вони сказали, що весь простір зайнятий, хоча ми використовуємо максимальний тариф та жорсткий диск на 180 гіг у пакеті VPS OneboxVPS 6G.
При цьому систему CRM ми використовуємо за мінімумом, а місце на диску немає.
Аналіз жорсткого диска:
82G займає сайт CRM а саме каталог media - 80G
59G займає каталог mysql з базами даних
14G займають зерервні копії бази даних
8,9G займають логи веб сервера
Що нам робити у цій ситуації?
Чому CRM забирає стільки місця? Як звільнити наш диск?
[/quote]
зробив аналіз
ви можете очистити історію змін по процесам (50ГБ) + логи (8ГБ) далі налаштувати дію очищення старої історії і ви на довго забудете що таке закінчення місця
все що в media/ це ваші файли подій дзвінків, фотки, пошта і тд
Дякую за відповідь, займемося цим у майбутньому. А зараз зробили чистку? Щоб ми могли сьогодні зайти до CRM. Наразі видає помилку HTTP ERROR 500
Дякую за відповідь, займемося цим у майбутньому.
А зараз зробили чистку? Щоб ми могли сьогодні зайти до CRM.
Наразі видає помилку HTTP ERROR 500
[file]3045[/file]
Тарасенко Іван Клієнт писав/ла: Дякую за відповідь, займемося цим у майбутньому. А зараз зробили чистку? Щоб ми могли сьогодні зайти до CRM. Наразі видає помилку HTTP ERROR 500
Вам відправлять рахунок за чищення, після оплати я передам у роботу, щоб зробили сьогодні
[quote]
Тарасенко Іван
Клієнт писав/ла:
Дякую за відповідь, займемося цим у майбутньому.
А зараз зробили чистку? Щоб ми могли сьогодні зайти до CRM.
Наразі видає помилку HTTP ERROR 500
[file]3045[/file]
[/quote]
Вам відправлять рахунок за чищення, після оплати я передам у роботу, щоб зробили сьогодні
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар