Добрий день.
Статус домену "serverHold".
Доменна зона, як і писав вище.
Причина невідома. Знято з делегування не хостером, а реєстратором.
Хостер сам нічого не знає, пишуть що відписали реєстратору і чекають на відповідь. Хоча натякнули, що навіть вірустотал визначає як фішинг. Я їм пояснив, що причина попадання у вірустотал вказана тут
https://habr.com/ua/post/490080/. Після переговорів з антивірусними кампаніями майже всі зняли з мене статус фішингу, крім Forcepoint ThreatSeeker. Їм писали багато листів, але вони мовчать. Доброзичників у мене багато: 1) У топі. 2) Комерційна тематика. Загалом спільно з хостером написали листа реєстратору, чекаємо на відповідь. Вже зареєстрував новий домен у Нідерландах, але перезапустити сайт не можу, доки не дізнаюся точну причину розділегування.
Ви пишіть 2-3 місяці пішло на розбан. Чесно кажучи, я за такий час вивів сайт у топ 50 - 3к ключів з них топ 10 - 600 ключів. Думаю, немає сенсу чекати дива. Надія на розбан є звичайно, але це буде видно за відповіддю реєстратора. Чекаю до понеділка, якщо немає відповіді залишається йти на випередження і перезапускати сайт на новому домені.
Відповіді:
Спамом не займаюсь.
whois стояли хостера.
Вірусу не було.
"Ви розмістили інформацію на сайті, на яку не маєте права" Можливо, але у конкурентів поверсі інформація і вони недоторкані.
"Ви порушили правила доменної зони" Та ви маєте рацію, їх ніхто не читає.