Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. На цьому проекті немає коннекту до бази даних. mysql ERROR 2002 (HY000): З'єднатися з локальним MySQL-сервером через сокет '/var/lib/mysql/mysql.sock' Також на сервері залишилося 500MB вільного місця, можлива база не стартує через це. Ручний перезапуск нічого не дав. Цю проблему, ймовірно, зможе вирішити наш системний адміністратор або ваш, якщо у вас він є. Думаю, 1год доопрацювання нашому сисадміну вистачить для цього.
Добрий день. На цьому проекті немає коннекту до бази даних.
mysql
ERROR 2002 (HY000): З'єднатися з локальним MySQL-сервером через сокет '/var/lib/mysql/mysql.sock'
Також на сервері залишилося 500MB вільного місця, можлива база не стартує через це. Ручний перезапуск нічого не дав.
Цю проблему, ймовірно, зможе вирішити наш системний адміністратор або ваш, якщо у вас він є. Думаю, 1год доопрацювання нашому сисадміну вистачить для цього.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Добрий день. На даному проекті немає коннекта до бази даних. через це. Ручний перезапуск нічого не дав. Дану проблему, ймовірно, зможе вирішити наш системний адміністратор або ваш, якщо у вас він є. Думаю, 1год доопрацювання нашому сисадміну вистачить для цього.
Добрий день. Вирішили проблему розширенням пам'яті на сервері (що б надалі не виникало таких ситуацій) та перезавантаженням. Дякую
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
Добрий день. На даному проекті немає коннекта до бази даних. через це. Ручний перезапуск нічого не дав. Дану проблему, ймовірно, зможе вирішити наш системний адміністратор або ваш, якщо у вас він є. Думаю, 1год доопрацювання нашому сисадміну вистачить для цього.
[/quote]
Добрий день.
Вирішили проблему розширенням пам'яті на сервері (що б надалі не виникало таких ситуацій) та перезавантаженням.
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар