Ні, він працює. Я описав вище "як саме" та "чому так".
Питання в тому, що вважати "неактивністю" – риторичне.
Деякі клієнти мають сторінки в боксі, які оновлюються раз на секунду і людина просто сидить і дивиться на них, нічого не натискаючи. Наприклад, пульт охоронної компанії. Там людина просто сидить і дивиться на сторінку, яка постійно оновлюється, і коли вискакує "тривога" вона бере рацію та викликає вбрання. І у цієї компанії, варто галочка "деактивувати за 10 хвилин". Якщо людина закриє вкладку в браузері - то так, через 10 хвилин вона не активна. Але поки вона відкрита – він активний.
Якщо ми зараз переробимо цю логіку – постраждає частина клієнтів, від них прилетить така сама тема "я не закривав вкладку, а мене деавторизувало – не працює".
Єдиний варіант - це перейменувати першу галочку "Деавторизувати, якщо вкладки браузера закриті більш ніж N хвилин", і додати нову галочку "Деавторизувати, якщо неактивний N хвилин" вже за тією логікою, що ви просите.
Але це доопрацювання, а політика партії дозволяє це зробити тільки для платних користувачів:
https://crm-onebox.com/ru/support/ofitsialnie-novosti-onebox/1487-besplatnie-dor...