Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня Нам потрібно щоб, якщо у менеджера в правах доступу закритий доступ до певного етапу процесу, незалежно від того є він автором чи менеджером процесу - він був йому недоступний. Нам інші менеджери OneBox відповіли, що це можна зробити лише через відключення Smart ACL. Я так розумію, що smart ACL – це просто заборона відключати прив'язку автора чи менеджера до процесу. Якщо не так, то поясніть, будь ласка, у чому можуть бути проблеми. І які ще наслідки чекати.
Доброго дня
Нам потрібно щоб, якщо у менеджера в правах доступу закритий доступ до певного етапу процесу, незалежно від того є він автором чи менеджером процесу - він був йому недоступний.
Нам інші менеджери OneBox відповіли, що це можна зробити лише через відключення Smart ACL.
Я так розумію, що smart ACL – це просто заборона відключати прив'язку автора чи менеджера до процесу. Якщо не так, то поясніть, будь ласка, у чому можуть бути проблеми. І які ще наслідки чекати.
Так, вам правильно пояснили, це налаштування забороняє авторам і відповідальним бачити завдання, якщо вони не мають доступу до етапу. Якщо включати це налаштування і раптом у когось погано налаштовані права доступу він може дуже легко побачити жодної своєї завдання, тобто. по суті, зупинити роботу. Тому я уточнюю, чи розумієте ви що хочете зробити.
Так, вам правильно пояснили, це налаштування забороняє авторам і відповідальним бачити завдання, якщо вони не мають доступу до етапу. Якщо включати це налаштування і раптом у когось погано налаштовані права доступу він може дуже легко побачити жодної своєї завдання, тобто. по суті, зупинити роботу. Тому я уточнюю, чи розумієте ви що хочете зробити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар