Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бокс клієнта sanexpert.1b.app
Пошта, на яку він реєструвався tepla09@gmail.com
прошу вислати на його пошту логін та пароль для входу на форум та в його бокс
Бокс клієнта sanexpert.1b.app Пошта, на яку він реєструвався tepla09@gmail.com прошу вислати на його пошту логін та пароль для входу на форум та в його бокс
для початку клієнту потрібно відновити вказаний бокс, в який він не заходив більше 7ми днів, далі відновити доступ при вході (там є можливість )
для початку клієнту потрібно відновити вказаний бокс, в який він не заходив більше 7ми днів, далі відновити доступ при вході (там є можливість [file]13368[/file] )
Клієнт мені повідомив, що листи, які приходять з відновленням – недійсні. Тобто він натискає на посилання і ніякого скидання пароля не відбувається, тому він і перестав заходити у ванбокс так як не міг зайти на сайт щоб качати звідти програми
Клієнт мені повідомив, що листи, які приходять з відновленням – недійсні. Тобто він натискає на посилання і ніякого скидання пароля не відбувається, тому він і перестав заходити у ванбокс так як не міг зайти на сайт щоб качати звідти програми
Матюшко Денис OneBox CORP OneBox, Sales Manager написав: так я вводив пароль вручну головне що заробило у тебе)
відкрив лист з доступами, які відправив ctrl c + ctrl v = вхід у демку
[quote]
Матюшко Денис
OneBox CORP
OneBox, Sales Manager написав:
так я вводив пароль вручну
головне що заробило у тебе)
[/quote]
відкрив лист з доступами, які відправив
ctrl c + ctrl v = вхід у демку
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар