Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Звіт з продажу товарів показує не ціну яку продукт продали, а вартість картці товару.
У результаті, якщо застосувати знижку - звіт буде не коректний.
[file]4715[/file]
[file]4716[/file]
[file]4717[/file]
Звіт з продажу товарів показує не ціну яку продукт продали, а вартість картці товару. У результаті, якщо застосувати знижку - звіт буде не коректний.
Звіт використовується ціну та продукт процесу і може застосувати знижку, вказану в %. Якщо необхідно додати перевірку ще на суму знижки – подібна доробка займе 1год. Це вам потрібно?
Звіт використовується ціну та продукт процесу і може застосувати знижку, вказану в %.
Якщо необхідно додати перевірку ще на суму знижки – подібна доробка займе 1год. Це вам потрібно?
Лихачевський Віталій писав/ла: Перевірив у себе, чи до звіту потрапляє ціна зі знижкою. Все правильно.
Я за фактом бачу, що ціна у звіті відрізняється від ціни, за яку продав. І це з більшості замовлень. Припускаю, що не враховується саме знижка продукту процесу, а чи не всього процесу.
[quote]
Лихачевський Віталій писав/ла:
Перевірив у себе, чи до звіту потрапляє ціна зі знижкою. Все правильно.
[/quote]
Я за фактом бачу, що ціна у звіті відрізняється від ціни, за яку продав.
І це з більшості замовлень.
Припускаю, що не враховується саме знижка продукту процесу, а чи не всього процесу.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Звіт використовується ціну та продукт процесу і може застосувати знижку, вказану в %. Якщо необхідно додати перевірку ще на суму знижки – подібна доробка займе 1год. Це вам потрібно?
Хіба не є правильним тягнути саме ціну продукту, яка в замовленні за фактом вийшла?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Звіт використовується ціну та продукт процесу і може застосувати знижку, вказану в %.
Якщо необхідно додати перевірку ще на суму знижки – подібна доробка займе 1год. Це вам потрібно?
[/quote]
Хіба не є правильним тягнути саме ціну продукту, яка в замовленні за фактом вийшла?
Грабовський Олександр писав/ла: Хіба не є правильним тягнути саме ціну продукту, яка в замовленні за фактом вийшла?
Кожен користувач має своє бачення. Звіт реалізований подібним чином на вимогу. Варіант зміни його логіки роботи я вам запропонував.
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
[/quote]
Кожен користувач має своє бачення. Звіт реалізований подібним чином на вимогу.
Варіант зміни його логіки роботи я вам запропонував.
Грабовський Олександр писав/ла: Хіба не є правильним тягнути саме ціну продукту, яка в замовленні за фактом вийшла?
Кожен користувач має своє бачення. Звіт реалізований подібним чином на вимогу. Варіант зміни його логіки роботи я вам запропонував.
Прийняв. Тоді звернуся за доопрацюванням, якщо фінансист вважатиме за потрібне брати дані з цього звіту.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
[/quote]
Кожен користувач має своє бачення. Звіт реалізований подібним чином на вимогу.
Варіант зміни його логіки роботи я вам запропонував.
[/quote]
Прийняв.
Тоді звернуся за доопрацюванням, якщо фінансист вважатиме за потрібне брати дані з цього звіту.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар