Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня! Як сформувати звіт по конкретному проданому товару у періоді ? Кількість подаж. Та в цілому звіт по кількості проданого товару якого найбільше
Доброго дня! Як сформувати звіт по конкретному проданому товару у періоді ? Кількість подаж. Та в цілому звіт по кількості проданого товару якого найбільше
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
В мене зараз є такого формата звіт, але я не бачу там "віртуальних" товарів якіх немає на складі, коли вбивають в поле вручну якийсь товар і продаємо не зі склада, як їх також туди додати ?
В мене зараз є такого формата звіт, але я не бачу там "віртуальних" товарів якіх немає на складі, коли вбивають в поле вручну якийсь товар і продаємо не зі склада, як їх також туди додати ?
[file]24102[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар