Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. Массового видалення немає. Але майте на увазі, що події не видаляються фізично з бази даних - вони лише відмічаються видаленими щоб не враховуватись в автоматизаціях, звітах і т.д.
Доброго дня.
Массового видалення немає.
Але майте на увазі, що події не видаляються фізично з бази даних - вони лише відмічаються видаленими щоб не враховуватись в автоматизаціях, звітах і т.д.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. Массового видалення немає. Але майте на увазі, що події не видаляються фізично з бази даних - вони лише відмічаються видаленими щоб не враховуватись в автоматизаціях, звітах і т.д.
Якщо я їх поудаляю то це на ціну не вплине абонплати? Я вже їх видалив на макросі 3000 шт. А якщо я дам цю задачу в службу підтримки щоб видалили з бази даних за обраний період?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Массового видалення немає.
Але майте на увазі, що події не видаляються фізично з бази даних - вони лише відмічаються видаленими щоб не враховуватись в автоматизаціях, звітах і т.д.
[/quote] Якщо я їх поудаляю то це на ціну не вплине абонплати? Я вже їх видалив на макросі 3000 шт. А якщо я дам цю задачу в службу підтримки щоб видалили з бази даних за обраний період?
Карпов Ігор Вадимович писал/а: Якщо я їх поудаляю то це на ціну не вплине абонплати? Я вже їх видалив на макросі 3000 шт.
Данні все рівно займають місце в базі данних, тим самим місце на хостингу.
Карпов Ігор Вадимович писал/а: А якщо я дам цю задачу в службу підтримки щоб видалили з бази даних за обраний період?
Нажаль мені не відомі подібні умови.
[quote]
Карпов Ігор Вадимович писал/а:
Якщо я їх поудаляю то це на ціну не вплине абонплати? Я вже їх видалив на макросі 3000 шт.
[/quote]
Данні все рівно займають місце в базі данних, тим самим місце на хостингу.
[quote]
Карпов Ігор Вадимович писал/а:
А якщо я дам цю задачу в службу підтримки щоб видалили з бази даних за обраний період?
[/quote]
Нажаль мені не відомі подібні умови.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар