Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шановні клієнти та партнери!
Вже зараз нові box'и видаються на новому короткому адресі 1b.app.
Якщо ви створите новий хмарний box - у вас буде адреса yourname.1b.app.
Найближчим часом основний сайт crm-onebox.com також переїде на 1b.app.
Цей переїзд – планова частина трансформації OneBox в операційну систему OneBox OS та окремі програми, кожна з яких вже скоро буде доступна на мобільних пристроях.
Домен 1b.app якнайкраще відображає ці трансформації. Він короткий, його зручно набирати з телефону, всі короткі посилання. А також він показує, що OneBox це тепер програми, а не просто комбайн all-in-one.
Існуючі box'и адреси не змінювали. Але можемо змінити адресу на запит.
Спасибі за увагу.
Шановні клієнти та партнери! Вже зараз нові box'и видаються на новому короткому адресі 1b.app. Якщо ви створите новий хмарний box - у вас буде адреса yourname.1b.app. Найближчим часом основний сайт crm-onebox.com також переїде на 1b.app. Цей переїзд – планова частина трансформації OneBox в операційну систему OneBox OS та окремі програми, кожна з яких вже скоро буде доступна на мобільних пристроях. Домен 1b.app якнайкраще відображає ці трансформації. Він короткий, його зручно набирати з телефону, всі короткі посилання. А також він показує, що OneBox це тепер програми, а не просто комбайн all-in-one. Існуючі box'и адреси не змінювали. Але можемо змінити адресу на запит. Спасибі за увагу.
Ковалевський Євген писав/ла: Доброго вечора, як подати заявку?
- можна написати прямо тут - можна повідомити вашого дистриб'ютора чи інтегратора
[quote]
Ковалевський Євген писав/ла:
Доброго вечора, як подати заявку?
[/quote]
- можна написати прямо тут
- можна повідомити вашого дистриб'ютора чи інтегратора
Ковалевський Євген писав/ла: Доброго вечора, як подати заявку?
- можна написати прямо тут - можна повідомити вашого дистриб'ютора чи інтегратора
Ось я пишу тут, хочу перейти на короткий домен)
[quote]
Miroshnichenko Maxim
CEO OneBox написав:
[quote]
Ковалевський Євген писав/ла:
Доброго вечора, як подати заявку?
[/quote]
- можна написати прямо тут
- можна повідомити вашого дистриб'ютора чи інтегратора
[/quote]
Ось я пишу тут, хочу перейти на короткий домен)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар