Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Історія 7: Нарешті вільно!
Славко більше не пожежник. Він вже не гасить "дірявими відрами" пожежі з лідами й живе заради дорогих йому людей. Він — архітектор, що вибудовує простір, який зручний та приємних заради досягнення зрозумілих й корисних результатів.
Магія дев'яти кроків системи залучення наповнює чарівні скриньки лідів IC (кредитами впливу та довіри)...
Славко сідає за стіл. Дивиться на монітор. І... нічого зайвого.
Заявки обробляються, ліди отримують відео, консультації плануються.
OneBox OS працює.
А Славко — думає над наступними тактичними кроками власної стратегії розвитку.
???? Перші дні були дивні.
Руки тяглися до клавіатури, але не було ані термінових задач, ані "пожеж", ані наліпок, що відклеюються з монітора й розпорошуються, зникаючи на столі та підлозі. Й нарешті Славко зробив те, чого не робив давно, але до чого прагнув: закрив ноутбук, вийшов з офісу і просто пішов гуляти до того ще й не сам 😊.
Бо автоматизація — це не лише про прибуток.
Це про свободу.
Свободу думати, творити, відпочивати, будувати нове.
“Я більше не працюю в бізнесі. Я працюю над ним,” — подумав Славко, дивлячись на дерева, а не на таски.
Тримаймо зв'язок!
#OneBoxOS #ICOLOR #ImpactCredits #Автоматизація #БізнесБезПожеж #CRM #Гейміфікація #АрхітекторБізнесу #ВільнийПідприємець #ТримаймоЗв'язок
[file]24462[/file]
Історія 7: Нарешті вільно!
Славко більше не пожежник. Він вже не гасить "дірявими відрами" пожежі з лідами й живе заради дорогих йому людей. Він — архітектор, що вибудовує простір, який зручний та приємних заради досягнення зрозумілих й корисних результатів.
Магія дев'яти кроків системи залучення наповнює чарівні скриньки лідів IC (кредитами впливу та довіри)...
Славко сідає за стіл. Дивиться на монітор. І... нічого зайвого. Заявки обробляються, ліди отримують відео, консультації плануються. OneBox OS працює. А Славко — думає над наступними тактичними кроками власної стратегії розвитку.
???? Перші дні були дивні. Руки тяглися до клавіатури, але не було ані термінових задач, ані "пожеж", ані наліпок, що відклеюються з монітора й розпорошуються, зникаючи на столі та підлозі. Й нарешті Славко зробив те, чого не робив давно, але до чого прагнув: закрив ноутбук, вийшов з офісу і просто пішов гуляти до того ще й не сам 😊.
Бо автоматизація — це не лише про прибуток. Це про свободу. Свободу думати, творити, відпочивати, будувати нове. “Я більше не працюю в бізнесі. Я працюю над ним,” — подумав Славко, дивлячись на дерева, а не на таски.
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар