Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
????Проводив презентацію CRM для квіткового магазину
Друзі, у мене трапилася незвичайна ситуація: людина записалася на консультацію, але не вийшла на зв'язок. Номер, який вона залишила, не працює, і в месенджерах її теж немає.
Але оскільки я вже підготувався, то вирішив провести презентацію для квіткового бізнесу самостійно й записав її на відео.
Якщо ви шукаєте:
✅ Зручний календар для завдань;
✅ Облік товарів на складі;
✅ Аналітику та контроль фінансів.
То це відео саме для вас!
Дивіться повну презентацію тут:
https://www.youtube.com/watch?v=3LlLsBHL0jo
Тримаймо зв'язок!
#CRM #OneBoxOS #Лайфхакквітки #Бізнеспродажквітів #Пригодисередквітів #Автоматизаціямагазинуквітів
[file]24334[/file]
[file]24335[/file]
????Проводив презентацію CRM для квіткового магазину
Друзі, у мене трапилася незвичайна ситуація: людина записалася на консультацію, але не вийшла на зв'язок. Номер, який вона залишила, не працює, і в месенджерах її теж немає.
Але оскільки я вже підготувався, то вирішив провести презентацію для квіткового бізнесу самостійно й записав її на відео.
Якщо ви шукаєте: ✅ Зручний календар для завдань; ✅ Облік товарів на складі; ✅ Аналітику та контроль фінансів.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чижик Олександр Сергійович OneBox production писал/а: гарна ніша - бувають клієнти звідти - гарний матеріал
та сьогодні аж два контакти зайшло але в першому випадку номер телефону, який не обслуговується й дивно, нащо взагалі його людина залишила у другому випадку лише email був й людина виглядає, що не встигла на зустріч, яка була призначена на 13:00 та на яку посилання давав
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production писал/а:
гарна ніша - бувають клієнти звідти - гарний матеріал
[/quote]
та сьогодні аж два контакти зайшло
але в першому випадку номер телефону, який не обслуговується й дивно, нащо взагалі його людина залишила
у другому випадку лише email був й людина виглядає, що не встигла на зустріч, яка була призначена на 13:00 та на яку посилання давав
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар