Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Є проблема, з якою я зіткнувся особисто та яка мене реально бентежить та турбує, навіть напружує.
На мою думку — це також одна з найболючіших точок у продажах: інвестовано час і зусилля, а у відповідь – тиша. На знімках екрана це добре видно, цей "Не відреагували на КП" – це ж прямий показник втрачених можливостей.
Розберімося, як змінити цю ситуацію і в цьому мені допомагає мій віртуальний помічник, AI Gemini, щоб вдалося структурувати й переосмислити його рекомендації...
У моїй новій статті я розповідаю, що планую робити, коли Не відреагували на КП. Поділюся стратегією "останнього шансу", яка має допомогти мені розібратися в ситуації та рухатися далі.
Ваш час – цінний! Читайте: https://icoloronebox.org.ua/ne-vidreaguvali-na-kp/
[file]24049[/file]
[file]24050[/file]
[file]24051[/file]
Є проблема, з якою я зіткнувся особисто та яка мене реально бентежить та турбує, навіть напружує.
На мою думку — це також одна з найболючіших точок у продажах: інвестовано час і зусилля, а у відповідь – тиша. На знімках екрана це добре видно, цей "Не відреагували на КП" – це ж прямий показник втрачених можливостей.
Розберімося, як змінити цю ситуацію і в цьому мені допомагає мій віртуальний помічник, AI Gemini, щоб вдалося структурувати й переосмислити його рекомендації...
У моїй новій статті я розповідаю, що планую робити, коли Не відреагували на КП. Поділюся стратегією "останнього шансу", яка має допомогти мені розібратися в ситуації та рухатися далі.
Гарний матеріал, дуже впізнавана ситуація. Це відчуття, коли вклав купу часу й енергії в підготовку КП, а у відповідь — тиша... знайоме до болю. Особливо сподобалось, що ти не просто описав проблему, а реально ділишся, як з нею працюєш. Це не звучить як “теоретичні поради”, а як щось, що прожито. Дуже круто, що підключив AI і структурував свої дії — такий підхід надихає трохи інакше дивитись на “мовчазні” відповіді.
Гарний матеріал, дуже впізнавана ситуація. Це відчуття, коли вклав купу часу й енергії в підготовку КП, а у відповідь — тиша... знайоме до болю. Особливо сподобалось, що ти не просто описав проблему, а реально ділишся, як з нею працюєш. Це не звучить як “теоретичні поради”, а як щось, що прожито. Дуже круто, що підключив AI і структурував свої дії — такий підхід надихає трохи інакше дивитись на “мовчазні” відповіді.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чижик Олександр Сергійович OneBox production писал/а: Гарний матеріал, дуже впізнавана ситуація. Це відчуття, коли вклав купу часу й енергії в підготовку КП, а у відповідь — тиша... знайоме до болю. Особливо сподобалось, що ти не просто описав проблему, а реально ділишся, як з нею працюєш. Це не звучить як “теоретичні поради”, а як щось, що прожито. Дуже круто, що підключив AI і структурував свої дії — такий підхід надихає трохи інакше дивитись на “мовчазні” відповіді.
Дякую щиро за відгук
реально, стільки часу йде на "пусті" запити, що люди залишають а потім ще й дратуються, що їх починаєш штовхати, щоб розібратися, чого ж вони хотіли
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production писал/а:
[/quote]
Дякую щиро за відгук
реально, стільки часу йде на "пусті" запити, що люди залишають
а потім ще й дратуються, що їх починаєш штовхати, щоб розібратися, чого ж вони хотіли
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар