Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вайбер вбудований. Автоматизація бізнес-процесу налаштована. Повідомлення не підтягуються до СРМ. На відео інструкціях до Вайбер інтеграції, на жаль, немає опису про можливі помилки.
Вайбер вбудований. Автоматизація бізнес-процесу налаштована. Повідомлення не підтягуються до СРМ. На відео інструкціях до Вайбер інтеграції, на жаль, немає опису про можливі помилки.
добрий день. 1. У вас з якоїсь причини 2 однакові інтеграції. Видаліть одну, щоб не плутатися. 2. Напишіть будь ласка зараз повідомлення у свій публічний обліковий запис з якогось іншого і дайте мені текст повідомлення.
добрий день.
1. У вас з якоїсь причини 2 однакові інтеграції. Видаліть одну, щоб не плутатися.
2. Напишіть будь ласка зараз повідомлення у свій публічний обліковий запис з якогось іншого і дайте мені текст повідомлення.
дайте, будь ласка, посилання, де пояснюється причина не надходження повідомлень з вайбера в чат срм. У стандартному навчальному відео немає такої інформації. Вайбер інтегровано, але не працює.
дайте, будь ласка, посилання, де пояснюється причина не надходження повідомлень з вайбера в чат срм. У стандартному навчальному відео немає такої інформації. Вайбер інтегровано, але не працює.
https://felizata.org.ua/admin/shop/report/event/?evtype=viber&direction=&sourceid=&status=&showhidden=-1&datefrom=&dateto=2020-12-08+23%3A59%3A59&from=&to=&channel= &subject=&content=&durationfrom=&durationto=&line=&filtercontactid%5B%5D=&page=&mailbox= наскільки я бачу всі повідомлення з вайбера надходять
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар