Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Шановні партнери та дистриб'ютори OneBox,
повідомляємо вам, що якщо ви переведете хмарного клієнта на коробку - ви отримаєте штраф у розмірі від $400 до "суми хмари за рік", який миттєво буде списаний з вашого рахунку.
Це робиться спеціально з двох причин:
1. на довгій дистанції нас цікавить лише хмара
2. продаючи коробку хмарному клієнту ви робите ведмежу послугу клієнту і собі, тому що OneBox OS матиме тарифікацію $25/user/month or $250/user/year. Якщо хмарний клієнт зараз купить коробку - він нічого не заощадить.
Тому, будь ласка, не продавайте коробки хмарним клієнтам.
Дякую!
Шановні партнери та дистриб'ютори OneBox, повідомляємо вам, що якщо ви переведете хмарного клієнта на коробку - ви отримаєте штраф у розмірі від $400 до "суми хмари за рік", який миттєво буде списаний з вашого рахунку. Це робиться спеціально з двох причин: 1. на довгій дистанції нас цікавить лише хмара 2. продаючи коробку хмарному клієнту ви робите ведмежу послугу клієнту і собі, тому що OneBox OS матиме тарифікацію $25/user/month or $250/user/year. Якщо хмарний клієнт зараз купить коробку - він нічого не заощадить. Тому, будь ласка, не продавайте коробки хмарним клієнтам. Дякую!
Якщо я сьогодні продам хмару клієнту, а він через 3 місяці зателефонує іншому дистриб'ютору і скаже, що хоче купити коробку, то штраф вважатиметься мені?
Якщо я сьогодні продам хмару клієнту, а він через 3 місяці зателефонує іншому дистриб'ютору і скаже, що хоче купити коробку, то штраф вважатиметься мені?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар