Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Зібралося багато повідомлень у єдиному чаті. Тисячі. Вони ускладнюють роботу з чатом. Як видалити їх? як позбудеться старого сміття? Також спостерігається проблема, що я читаю деякі повідомлення, а вони потім знову відображаються як непрочитані.
crm.sportmarket.ua
Добрий день. Зібралося багато повідомлень у єдиному чаті. Тисячі. Вони ускладнюють роботу з чатом. Як видалити їх? як позбудеться старого сміття? Також спостерігається проблема, що я читаю деякі повідомлення, а вони потім знову відображаються як непрочитані. crm.sportmarket.ua
Ну так у вас дія імпорту чатів з Розетки постійно їх же додає, бо воно перебирає всі чати. дати. На даному етапі я можу лише відзначити старі повідомлення прочитаними. Для вищезгаданої дії можу запропонувати доопрацювання, щоб задавати налаштування за скільки днів імпортувати повідомлення - і тим самим імпортувати повідомлення тільки за поточний день - це займе 1ч
Ну так у вас дія імпорту чатів з Розетки постійно їх же додає, бо воно перебирає всі чати. дати. На даному етапі я можу лише відзначити старі повідомлення прочитаними.
Для вищезгаданої дії можу запропонувати доопрацювання, щоб задавати налаштування за скільки днів імпортувати повідомлення - і тим самим імпортувати повідомлення тільки за поточний день - це займе 1ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар