Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
На панелі повідомлень зараз відображаються листи [file]12707[/file] .
Як я розумію - можливості приховування цього типу подій в панелі повідомлень немає.
Прошу оцінити доопрацювання-галочку, яка дозволить співробітникам приховувати листи з панелі повідомлень. Потрібно, щоб це міг налаштувати Адміністратор, а не співробітник собі персонально.
На панелі повідомлень зараз відображаються листи . Як я розумію - можливості приховування цього типу подій в панелі повідомлень немає. Прошу оцінити доопрацювання-галочку, яка дозволить співробітникам приховувати листи з панелі повідомлень. Потрібно, щоб це міг налаштувати Адміністратор, а не співробітник собі персонально.
На панелі повідомлень зараз відображаються листи . Як я розумію - можливості приховування цього типу подій в панелі повідомлень немає.
Якщо натиснути на профіль - там буде налаштування повідомлень - там можна вимкнути повідомлення потрібними поштами.
[quote]
На панелі повідомлень зараз відображаються листи .
Як я розумію - можливості приховування цього типу подій в панелі повідомлень немає.
[/quote]
Якщо натиснути на профіль - там буде налаштування повідомлень - там можна вимкнути повідомлення потрібними поштами.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар