Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є товар
http://box.magbaby.ua/admin/shop/products/23751/edit/
Є склади
http://box.magbaby.ua/admin/shop/storage/settings/names/
Є такий склад, він прихований і з нього не можна продавати товар
[file]7994[/file]
Але якщо я дивлюся через блок пошуку продуктів
То мені показує, що цей товар є, хоча за фактом його немає [file]7995[/file]
Якщо відкрити (прихований) склад, то наявність товару дійсно буде =6, але склад то прихований і продати з нього не можна. Товар повинен фіксуватися як = "0"
Так як навіть у картці товару зараз у складах немає наявності
[file]7996[/file]
Виправте будь ласка
Але якщо я дивлюся через блок пошуку продуктів То мені показує, що цей товар є, хоча за фактом його немає Якщо відкрити (прихований) склад, то наявність товару дійсно буде =6, але склад то прихований і продати з нього не можна. Товар повинен фіксуватися як = "0" Так як навіть у картці товару зараз у складах немає наявності
Якщо відкрити (прихований) склад, то наявність товару дійсно буде =6, але склад то прихований і продати з нього не можна. Товар повинен фіксуватися як = "0"
Але там же написано "Доступно на всіх складах", ключове це "всіх"
[quote]
[/quote]
Але там же написано "Доступно на всіх складах", ключове це "всіх"
так цей же склад ніяк не вважається у жодних складських залишках, хіба за логікою це правильно, що приховані склади з яких не можна продавати відображаються там?
так цей же склад ніяк не вважається у жодних складських залишках, хіба за логікою це правильно, що приховані склади з яких не можна продавати відображаються там?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар