1b.app
Скопійоване посилання -

Шаблон для імпорту товарів 2

https://crm-onebox.com/ru/support/stock/9186-shablon-dlya-importa-tovarov/ - була така консультація
Відповідь не вирішує повністю завдання клієнта.
Все так потрібне доопрацювання, яке дозволить:
Встановлювати значення колонок за шаблоном користувача.
Варіант рішення, що бачу:
Зробити налаштування із збереженням назви шаблону. Вибором порядку колонок та полів яким вони відповідають
При завантаженні файлу дати можливість вибирати шаблон і підставляти комбінацію налаштувань по порядку колонок автоматично.
Чи можна це зробити?
Що за годину?
Можливо, є більш відповідні рішення?
Наявні опції: ; Не дають рішення, оскільки користувач щоразу може завантажувати різні варіанти імпорту. Файл містить понад 15 стовпчиків і завати щоразу вручну не зручно
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
Серйозно?
У тонких налаштуваннях пишеш назву шаблону і після натискання кнопки "Завантажити" шаблон зберігається за тими колонками, що ти вибрав. Після цього можна його вибрати зі списку
05.07.2021, 17:16
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Суханицький Андрій
Інтегратор писав/ла:
Серйозно?
У тонких налаштуваннях пишеш назву шаблону і після натискання кнопки "Завантажити" шаблон зберігається за тими колонками, що ти вибрав. Після цього можна його вибрати зі списку

А просвіти, будь ласка, як ти збережеш там порядок стовпчиків, який я хочу задати, а не порядок фільтрів, який вантажу?
06.07.2021, 12:31

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
Спочатку заповнюєш колонки, фільтри, постачальників, потім пишеш назву шаблону, після натискання на кнопку "Завантажити" шаблон зберігається. Далі при завантаженні відразу відкриваєш тонкі налаштування, вибираєш шаблон і всі колонки, які ти заповнював, підтягнуться.
06.07.2021, 13:02

Так само якщо натиснути "Тонкі налаштування завантаження фільтрів та постачальників" - можна внизу створити свій шаблон та використовувати його.

Я думаю, тут спочатку відповіли рішенням.
Ну і Андрій ще раз повторив, щоб "закріпити пройдений матеріал" :)
06.07.2021, 15:13

Тимофєєв Артем Олегович
КТС писав/ла:

Суханицький Андрій
Інтегратор писав/ла:
Серйозно?

А просвіти, будь ласка, як ти збережеш там порядок стовпчиків, який я хочу задати, а не порядок фільтрів, який вантажу?

Дякую. Не застосовував раніше і не знав такої функції. Протестував. Працює як ти описав.
07.07.2021, 17:23

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар