Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
https://mariemur.crm-onebox.com/
Є 2 оприбуткування на склад ХХХ:
1. 1 штука товару по 10 грн
2. 1 штука по 20 грн
Роблю перерахунок цін, закупівельну ціну ставить 10 грн, за принципом фіфо (перший прийшов – перший пішов)
Беру 1 штуку, переміщаю зі складу ХХХ на склад УУУ
І роблю перерахунок цін, як я розумію(не перевіряв), закупівельна ціна залишиться 10 грн, бо ж товар ще не проданий, а просто був переміщений.
Мені потрібно щоб при перерахунку цін брало тільки товари зі складу ХХХ, тобто після переміщення 1 штуки на склад УУУ, після перерахунку, щоб узяло 2-й товар по 20 грн і поставило його як закупівельну ціну, бо 1-й був переміщений на інший склад.
Уточніть як це можна зробити, можливо є якесь налаштування
https://mariemur.crm-onebox.com/ Є 2 оприбуткування на склад ХХХ: 1. 1 штука товару по 10 грн 2. 1 штука по 20 грн Роблю перерахунок цін, закупівельну ціну ставить 10 грн, за принципом фіфо (перший прийшов – перший пішов) Беру 1 штуку, переміщаю зі складу ХХХ на склад УУУ І роблю перерахунок цін, як я розумію(не перевіряв), закупівельна ціна залишиться 10 грн, бо ж товар ще не проданий, а просто був переміщений. Мені потрібно щоб при перерахунку цін брало тільки товари зі складу ХХХ, тобто після переміщення 1 штуки на склад УУУ, після перерахунку, щоб узяло 2-й товар по 20 грн і поставило його як закупівельну ціну, бо 1-й був переміщений на інший склад. Уточніть як це можна зробити, можливо є якесь налаштування
І роблю перерахунок цін, як я розумію(не перевіряв), закупівельна ціна залишиться 10 грн, бо ж товар ще не проданий, а просто був переміщений.
А як ти можеш стверджувати, якщо не перевіряв?)
[quote]
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Premium-партнер писав/ла:
Перевірив, чи виявилося працює як і треба xD Навіть і не міг уявити, що так працюватиме
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Premium-партнер писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Перевірив, чи виявилося працює як і треба xD
Навіть і не міг уявити, що так працюватиме
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Premium-партнер писав/ла:
Перевірив, чи виявилося працює як і треба xD Навіть і не міг уявити, що так працюватиме
Мені потрібно було таке пару місяців тому, я тестував, тоді не спрацьовувало:)
[quote]
Короп Владислав Павлович
КТС писав/ла:
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Premium-партнер писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Перевірив, чи виявилося працює як і треба xD
Навіть і не міг уявити, що так працюватиме
[/quote]
Мені потрібно було таке пару місяців тому, я тестував, тоді не спрацьовувало:)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар