Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. У мене глюк в боксі.
Переношу деякий товар з одної категорії в іншу. Я виділяю кількість яку мені потрібно, натискаю редагувати і обираю категорію в яку я хочу його перемістити. І чомусь весь товар з боксу потрапляє в ту категорію, а не тількі ті які я обрав. Відео є, напишіть пошту куди його скинути. Дякую
Доброго дня. У мене глюк в боксі. Переношу деякий товар з одної категорії в іншу. Я виділяю кількість яку мені потрібно, натискаю редагувати і обираю категорію в яку я хочу його перемістити. І чомусь весь товар з боксу потрапляє в ту категорію, а не тількі ті які я обрав. Відео є, напишіть пошту куди його скинути. Дякую
Відео скинути сюди, якщо Ви просите допомоги на форумі - надавайте будь-ласка всі необхідні дані тут же, щоб будь-який користувач міг Вам відповісти. Якщо хочете особисто скидати комусь відео - для цього є індивідуальна підтримка у інтеграторів.
Відео скинути сюди, якщо Ви просите допомоги на форумі - надавайте будь-ласка всі необхідні дані тут же, щоб будь-який користувач міг Вам відповісти. Якщо хочете особисто скидати комусь відео - для цього є індивідуальна підтримка у інтеграторів.
шнурок OneBox production писал/а: Відео скинути сюди, якщо Ви просите допомоги на форумі - надавайте будь-ласка всі необхідні дані тут же, щоб будь-який користувач міг Вам відповісти. Якщо хочете особисто скидати комусь відео - для цього є індивідуальна підтримка у інтеграторів.
Імпортував товар від постачальника, переносив товар з категорій постачальника в свої. Обрав товар, натиснув редагувати і вибрав категорію в яку хочу його перенести. З першого разу не перемістилось. Спробував ще раз і після цього всі товари потрапили в одну категорію. Таке трапляється дуже часто, коли більше 100 товарів Посилання на відео: https://drive.google.com/file/d/1mwkYdndKB6OB1FEoAn-atxrn4a43dDQw/view?usp=shari...
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
Імпортував товар від постачальника, переносив товар з категорій постачальника в свої. Обрав товар, натиснув редагувати і вибрав категорію в яку хочу його перенести. З першого разу не перемістилось. Спробував ще раз і після цього всі товари потрапили в одну категорію.
Таке трапляється дуже часто, коли більше 100 товарів
Посилання на відео: https://drive.google.com/file/d/1mwkYdndKB6OB1FEoAn-atxrn4a43dDQw/view?usp=sharing
проблема в тому, що ви працюєте з продуктами в декількох вкладках паралельно. Під час вибору "Вибрати все на цій сторінці" використовується кеш останніх відкритих продуктів. Таким чином, коли ви просто відкриваєте всі продукти, то для поточної сторінки "вибрати все на всіх сторінках" це теж усі продукти. Тобто. якщо Ви працюватимете з продуктами на одній вкладці браузера або оновлюватимете її перед кожною необхідною дією (якщо заходили на інші сторінки) - все буде ок.
проблема в тому, що ви працюєте з продуктами в декількох вкладках паралельно. Під час вибору "Вибрати все на цій сторінці" використовується кеш останніх відкритих продуктів. Таким чином, коли ви просто відкриваєте всі продукти, то для поточної сторінки "вибрати все на всіх сторінках" це теж усі продукти. Тобто. якщо Ви працюватимете з продуктами на одній вкладці браузера або оновлюватимете її перед кожною необхідною дією (якщо заходили на інші сторінки) - все буде ок.
шнурок OneBox production писал/а: проблема в тому, що ви працюєте з продуктами в декількох вкладках паралельно. Під час вибору "Вибрати все на цій сторінці" використовується кеш останніх відкритих продуктів. Таким чином, коли ви просто відкриваєте всі продукти, то для поточної сторінки "вибрати все на всіх сторінках" це теж усі продукти. Тобто. якщо Ви працюватимете з продуктами на одній вкладці браузера або оновлюватимете її перед кожною необхідною дією (якщо заходили на інші сторінки) - все буде ок.
Дякую за оперативну відповідь, спробую. Просто у другій вкладці шукаю категорії які у моємо боксу і копіюю айді, щоб вказати при переносі.
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
Дякую за оперативну відповідь, спробую.
Просто у другій вкладці шукаю категорії які у моємо боксу і копіюю айді, щоб вказати при переносі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар