Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня додаток імпорт/експорт перестав коректно працювати:
1. Неможливо сапоставити стовбці
2. Для вибору доступно тільки перші 5 стовбців
[file]23645[/file]
Доброго дня додаток імпорт/експорт перестав коректно працювати: 1. Неможливо сапоставити стовбці 2. Для вибору доступно тільки перші 5 стовбців
Євген писав/ла: Шляхом проб вдалося з'ясувати, що коли у файлі більше 100+ позицій - проблема є, коли товарів у файлі імпорту менше 100 - все працює як і раніше
я думаю тут проблема не в кількості позицій, а в їхньому вмісті (можливо якийсь html або script присутній) було б непогано отримати від вас приклад проблемного файлу
[quote]
Євген писав/ла:
Шляхом проб вдалося з'ясувати, що коли у файлі більше 100+ позицій - проблема є, коли товарів у файлі імпорту менше 100 - все працює як і раніше
[/quote]
я думаю тут проблема не в кількості позицій, а в їхньому вмісті (можливо якийсь html або script присутній)
було б непогано отримати від вас приклад проблемного файлу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар