Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Сьогодні додав Адміна та вирішив почистити бокс він "непотрібних" додатків у боксі. Але думаючи що вони видаляються тільки у нього-видалив скрізь. Все відновив начебто, але зникло з картки контакту поле "Замовлення" і тепер з дзвонилки, переходячи в контакт, не можу переглянути замовлення клієнта. Поставив уже начебто всі додатки, подивився "Конструктор інтерфейсу" в контактній картці - не можу розібратися. Хелп. Що робити?
[file]23541[/file]
[file]23542[/file]
зазвичай ця вкладка була праворуч перед платежами. Додаю два скрин, що показує і з конструктора.
[file]23541[/file]
[file]23542[/file]
[file]23541[/file]
[file]23542[/file]
[file]23541[/file]
[file]23542[/file]
Сьогодні додав Адміна та вирішив почистити бокс він "непотрібних" додатків у боксі. Але думаючи що вони видаляються тільки у нього-видалив скрізь. Все відновив начебто, але зникло з картки контакту поле "Замовлення" і тепер з дзвонилки, переходячи в контакт, не можу переглянути замовлення клієнта. Поставив уже начебто всі додатки, подивився "Конструктор інтерфейсу" в контактній картці - не можу розібратися. Хелп. Що робити?
зазвичай ця вкладка була праворуч перед платежами. Додаю два скрин, що показує і з конструктора.
Доброго дня.
Наскільки я розумію - питання з додатком "Замовлення" вирішено самостійно в темі https://1b.app/ru/forum/for-tasks-orders/19091-net-prilozheniya-zakazi/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар