Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго часу, просимо Вас відновити попереднє значення націнки на весь товар. Випадково масовим зміною перезаписав значення переважають у всіх товарах, а були лише у деяких.
Бокс kinderplus.1b.app
Додатково поле продукту ROTSuvidsotkah (потрібно повернути попереднє значення у всіх картках товару)
Доброго часу, просимо Вас відновити попереднє значення націнки на весь товар. Випадково масовим зміною перезаписав значення переважають у всіх товарах, а були лише у деяких. Бокс kinderplus.1b.app Додатково поле продукту ROTSuvidsotkah (потрібно повернути попереднє значення у всіх картках товару)
Доброго дня, будь ласка, дайте приклад 1-2 товарів де таке сталося, потрібно подивитися по історії змін чи є запис. Після відкоту змін займе близько 2год, якщо дані для відновлення вийде знайти
Доброго дня, будь ласка, дайте приклад 1-2 товарів де таке сталося, потрібно подивитися по історії змін чи є запис. Після відкоту змін займе близько 2год, якщо дані для відновлення вийде знайти
Так, є запис про зміну дод. поля продукту з 50 на 25. Можна скриптом поправити, виставляю рахунок і одразу займаюся проблемою (щоб не чекати поки виставлять, сплатіть тощо)?
Так, є запис про зміну дод. поля продукту з 50 на 25. Можна скриптом поправити, виставляю рахунок і одразу займаюся проблемою (щоб не чекати поки виставлять, сплатіть тощо)?
[file]23522[/file]
[file]23522[/file]
Я відкотив усі зміни зазначеного додаткового поля в періоді з 2025-01-26 10:27:00 до 2025-01-26 11:00:00. У коментар додано список змін, де перше число - це унікальний ідентифікатор продукту, перше число - значення, яке було встановлено в зазначену дату, друге число - значення, яке було в дод. поле доти і яке відповідно тепер поставлено в дод. поле. Якщо другого числа немає, значить до встановлення числа 25 дод. поле не було значення і відповідно я просто очистив дод. поле.
ps зайнявся раніше оплати рахунку так як наскільки я розумію ці речі впливають на розрахунок цін або щось таке і потрібно зробити швидше, сподіваюся з цим не буде проблем.
Я відкотив усі зміни зазначеного додаткового поля в періоді з 2025-01-26 10:27:00 до 2025-01-26 11:00:00. У коментар додано список змін, де перше число - це унікальний ідентифікатор продукту, перше число - значення, яке було встановлено в зазначену дату, друге число - значення, яке було в дод. поле доти і яке відповідно тепер поставлено в дод. поле. Якщо другого числа немає, значить до встановлення числа 25 дод. поле не було значення і відповідно я просто очистив дод. поле.
[file]23529[/file]
ps зайнявся раніше оплати рахунку так як наскільки я розумію ці речі впливають на розрахунок цін або щось таке і потрібно зробити швидше, сподіваюся з цим не буде проблем.
[file]23529[/file]
[file]23529[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар