Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю!
Виникає помилка коли я додаю код інстаграму в додаткове поле продукту (назва поля "Видеообзор") - Injection or Xss detected
Сам код - це посилання на пост в інстаграм який я потім планую передавати через Бокс на Хорошоп для відображення.
Ось посилання на картку https://our-store.com.ua/app/product/32760/edit/?tabid=30
Підкажіть, в чому може бути проблема?
[file]23305[/file]
[file]23306[/file]
[file]23307[/file]
[file]23308[/file]
Вітаю! Виникає помилка коли я додаю код інстаграму в додаткове поле продукту (назва поля "Видеообзор") - Injection or Xss detected Сам код - це посилання на пост в інстаграм який я потім планую передавати через Бокс на Хорошоп для відображення.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Проблема налицо script в тексте
Нажаль, не на стільки обізнаний обізний в цій темі, тому пишу запит
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Вам так и нужно, чтобы там определенные скрипты инстаграммы были?
Так, треба мати можливість вставляти ці скрипти, бо пробували вставляти на праму в Хорошоп - все добре працює, а ось з Боксом проблема
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Проблема налицо script в тексте
[/quote]
Нажаль, не на стільки обізнаний обізний в цій темі, тому пишу запит
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Вам так и нужно, чтобы там определенные скрипты инстаграммы были?
[/quote]
Так, треба мати можливість вставляти ці скрипти, бо пробували вставляти на праму в Хорошоп - все добре працює, а ось з Боксом проблема
Юрченко Роман Сергійович написав: а ось з Боксом проблема
бо це вразливість – давати можливість підвантажувати скрипти у дані, бо скриптами можна зламувати тощо. я можу вам запропонувати індивідуальну конфігурацію, щоб дозволити вставляти скрипти в доп.поля, але наслідки на ваш страх і ризик - така доробка займе 1ч
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
а ось з Боксом проблема
[/quote]
бо це вразливість – давати можливість підвантажувати скрипти у дані, бо скриптами можна зламувати тощо.
я можу вам запропонувати індивідуальну конфігурацію, щоб дозволити вставляти скрипти в доп.поля, але наслідки на ваш страх і ризик - така доробка займе 1ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар