Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день, чи можливо якось налаштувати щоб додати колонку з цінами тілбки в іншій валюті, наприклад закупівельну для продуктів я ставлю в доларах, але поряд хочу бачи і в гривнях
[file]23006[/file]
Добрий день, чи можливо якось налаштувати щоб додати колонку з цінами тілбки в іншій валюті, наприклад закупівельну для продуктів я ставлю в доларах, але поряд хочу бачи і в гривнях
let him cook OneBox production писал/а: Доброго дня. Поставте дію по оновленню продукту, щоб перемножувати обрану ціну на курс потрібної валюти та пишіть в якесь інше поле.
це в автоматизації шукати цю дію?
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
Доброго дня. Поставте дію по оновленню продукту, щоб перемножувати обрану ціну на курс потрібної валюти та пишіть в якесь інше поле.
[/quote]
let him cook OneBox production писал/а: Доброго дня. Поставте дію по оновленню продукту, щоб перемножувати обрану ціну на курс потрібної валюти та пишіть в якесь інше поле.
коли автоматизація спрацює, як її запустити?
[quote]
Свириденко Ігор Сергійович писал/а:
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
Доброго дня. Поставте дію по оновленню продукту, щоб перемножувати обрану ціну на курс потрібної валюти та пишіть в якесь інше поле.
[/quote]
[/quote]
коли автоматизація спрацює, як її запустити?
[file]23013[/file]
[file]23014[/file]
Викликати оновлення продукту. Якщо для одного продукту - просто зайти в картку і зберегти, якщо масово вибрати потрібні в списку і відредагувати якесь поле через мас. зміни
Викликати оновлення продукту. Якщо для одного продукту - просто зайти в картку і зберегти, якщо масово вибрати потрібні в списку і відредагувати якесь поле через мас. зміни
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар