Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Підкажіть, будь ласка, які налаштування потрібно зробити в дії
Сформувати найменування продукту згідно шаблону
На меті - сформувати назву продукту на базі значень з системних й додаткових полів продукту
Які тут потрібно налаштування зробити, щоб при збереженні перезаписувати найменування у форматі:
Найменування + Бренд + Колір + Розмір
У мене є:
- назва продукту та бренд в системних полях
- колір та розмір в додаткових полях картки продуктів
[file]21956[/file]
[file]21957[/file]
Підкажіть, будь ласка, які налаштування потрібно зробити в дії Сформувати найменування продукту згідно шаблону
На меті - сформувати назву продукту на базі значень з системних й додаткових полів продукту
Які тут потрібно налаштування зробити, щоб при збереженні перезаписувати найменування у форматі: Найменування + Бренд + Колір + Розмір
У мене є: - назва продукту та бренд в системних полях - колір та розмір в додаткових полях картки продуктів
Юрченко Роман Сергеевич писал/а: Я в таких випадках використовую дію "Посчитать значение по формуле и записать в указанное поле", вона більш функціональна
Спробував такий варіант, але видає помилку Вказані невірні змінні у формулі
Дуже схоже, що дія реагує виключно на числові значення
[quote]
Юрченко Роман Сергеевич писал/а:
Я в таких випадках використовую дію "Посчитать значение по формуле и записать в указанное поле", вона більш функціональна
[/quote]
Спробував такий варіант, але видає помилку
Вказані невірні змінні у формулі
Дуже схоже, що дія реагує виключно на числові значення
[file]21959[/file]
[file]21960[/file]
[quote]
Юрченко Роман Сергеевич писал/а:
Треба поставити тут галочку https://prnt.sc/JRO97HobWxRk
[/quote]
супер, дякую щиро
спрацювало, як й потрібно було
[file]21963[/file]
Використав дію автоматизації, коли зберігаємо картку
Порахувати значення за формулою і записати у вказане поле За наступним форматом: [Nazvatovarukp] | [brandname] | [rozmirkp] | [kolorkp]
Використовую поля
Використав дію автоматизації, коли зберігаємо картку
Порахувати значення за формулою і записати у вказане поле
За наступним форматом: [Nazvatovarukp] | [brandname] | [rozmirkp] | [kolorkp]
Використовую поля
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар