Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
файл: xls Поля для шапки таблиці: amount - к-ть для мінімального резерву barcode - штрих-код товару на складі productname - ім'я продукту price - ціна товару currency - валюта warranty - гарантія serial - серійний номер shipment - код партії tax - податку продукт count - кількість при оприбуткуванні articul - артикул Productid - ID продукту в боксі code1c – зовнішній ідентифікатор (використовується для пошуку товару) custom_[key] - дод. поле складу (замість [key] потрібно вказати ключ додаткового поля до складу, без дужок)
файл: xls
Поля для шапки таблиці:
amount - к-ть для мінімального резерву
barcode - штрих-код товару на складі
productname - ім'я продукту
price - ціна товару
currency - валюта
warranty - гарантія
serial - серійний номер
shipment - код партії
tax - податку продукт
count - кількість при оприбуткуванні
articul - артикул
Productid - ID продукту в боксі
code1c – зовнішній ідентифікатор (використовується для пошуку товару)
custom_[key] - дод. поле складу (замість [key] потрібно вказати ключ додаткового поля до складу, без дужок)
Вкажіть у файлі шапку з перелічених вище полів. Система шукає товари по articul, Productid або code1c - краще залишити лише 1 колонку у файлі. Та й взагалі, краще прибрати з файлу не використовувані (порожні) колонки, просто не вказуйте їх у файлі, наприклад, ту ж валюту або штрих-код. amount - тільки для резерву для оприбуткування використовується та ж шапка, тільки потрібно ко-во вказувати як - count
Вкажіть у файлі шапку з перелічених вище полів.
Система шукає товари по articul, Productid або code1c - краще залишити лише 1 колонку у файлі. Та й взагалі, краще прибрати з файлу не використовувані (порожні) колонки, просто не вказуйте їх у файлі, наприклад, ту ж валюту або штрих-код.
amount - тільки для резерву
для оприбуткування використовується та ж шапка, тільки потрібно ко-во вказувати як - count
не впевнений на рахунок РРЦ - воно вам абсолютно не потрібне, як і ціна взагалі, а також валюта. У мене в описі немає поля. Спробуйте його забрати. Завдання мінімального резерву - повідомити коли ко-ва товару складі стане менше зазначеного ко-ва мінімального резерву. При імпорті цього файлу вартість товару не модифікується. По суті, вам достатньо такого ко-ва колонок: Назва для візуального сприйняття, айді товару – для ідентифікації товару при імпорті файлу та amount – для вказівки мінімального ко-ва. Після імпорту у картці товару у соотв. вкладці створюється запис із цим ко-вом.
не впевнений на рахунок РРЦ - воно вам абсолютно не потрібне, як і ціна взагалі, а також валюта. У мене в описі немає поля. Спробуйте його забрати.
Завдання мінімального резерву - повідомити коли ко-ва товару складі стане менше зазначеного ко-ва мінімального резерву.
При імпорті цього файлу вартість товару не модифікується.
По суті, вам достатньо такого ко-ва колонок:
Назва для візуального сприйняття, айді товару – для ідентифікації товару при імпорті файлу та amount – для вказівки мінімального ко-ва. Після імпорту у картці товару у соотв. вкладці створюється запис із цим ко-вом.
я ж вам надав вже якісь колонки потрібні, там немає РРЦ, а у вас є судячи з скрин. Ви можете у файлі залишити:
Щербатих Іван Олександрович Співробітник писав/ла: Назва для візуального сприйняття, айді товару – для ідентифікації товару при імпорті файлу та amount – для вказівки мінімального ко-ва.
[quote]
Фархшатов Родіон
Клієнт писав/ла:
ось скрін
[/quote]
я ж вам надав вже якісь колонки потрібні, там немає РРЦ, а у вас є судячи з скрин. Ви можете у файлі залишити:
[quote]
Щербатих Іван Олександрович
Співробітник писав/ла:
Назва для візуального сприйняття, айді товару – для ідентифікації товару при імпорті файлу та amount – для вказівки мінімального ко-ва.
[/quote]
без ррц вийшло. Так із цим полем не дає прайс завантажити? Жодного повідомлення вийшло/не вийшло. Фільтр бідний. По-хорошому, цей розділ має бути розділ Продукти з повноцінною фільтрацією і панеллю масових дій зміни кол-ва.
без ррц вийшло. Так із цим полем не дає прайс завантажити?
Жодного повідомлення вийшло/не вийшло.
Фільтр бідний.
По-хорошому, цей розділ має бути розділ Продукти з повноцінною фільтрацією і панеллю масових дій зміни кол-ва.
Фархшатов Родіон Клієнт писав/ла: без ррц вийшло. Так із цим полем не дає прайс завантажити?
Так, система зустріла у файлі незрозуміле значення і нічого не вантажила, так як не змогла ідентифікувати призначення колонки.
Фархшатов Родіон Клієнт писав/ла: Жодного повідомлення вийшло/не вийшло. [/ Quote] так, зустрічається таке.
Фархшатов Родіон Клієнт писав/ла: По-хорошому, цей розділ має бути розділ Продукти з повноцінною фільтрацією і панеллю масових дій зміни кол-ва.
Ванбокс постійно покращується, можливо, незабаром з'явиться такий функціонал. ___________ Якщо я вам допоміг у рамках цієї задачі – прошу відзначити виконання.
[quote]
Фархшатов Родіон
Клієнт писав/ла:
без ррц вийшло. Так із цим полем не дає прайс завантажити?
[/quote] Так, система зустріла у файлі незрозуміле значення і нічого не вантажила, так як не змогла ідентифікувати призначення колонки.
[quote]
Фархшатов Родіон
Клієнт писав/ла:
Жодного повідомлення вийшло/не вийшло.
[/ Quote] так, зустрічається таке.
[quote]
Фархшатов Родіон
Клієнт писав/ла:
По-хорошому, цей розділ має бути розділ Продукти з повноцінною фільтрацією і панеллю масових дій зміни кол-ва.
[/quote] Ванбокс постійно покращується, можливо, незабаром з'явиться такий функціонал.
[quote]
Щербатих Іван Олександрович Співробітник написав:
Так, система зустріла у файлі незрозуміле значення і нічого не вантажила, оскільки не змогла ідентифікувати призначення колонки.
[/quote]
дуже дивно, т.к. у відеоінструкції файл саме з такими полями
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар