Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно щоб у файлі назва категорії (Ім`я категорії) прописувалясь так
Електроінструмент
Фото1 [file]20527[/file]
а Значення фільтра товару
КИТАЙ
Фото2 [file]20528[/file]
як прописати тут
фото3 [file]20529[/file]
фото4 [file]20530[/file]
Потрібно щоб у файлі назва категорії (Ім`я категорії) прописувалясь так <category id="7165" parentId="0">Електроінструмент</category> Фото1
а Значення фільтра товару <param name="Країна походження">КИТАЙ</param> Фото2
Потрібно зробити 10 вигрузокз різним асортиментом а в Експортувати продукти в форматі YML обмежена кількісь асортименту (для Яндекса, Для хотлайна )
і налаштувати деякі поля неможливо
Потрібно зробити 10 вигрузокз різним асортиментом
а в Експортувати продукти в форматі YML обмежена кількісь асортименту (для Яндекса, Для хотлайна )
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а: Потрібно зробити 10 вигрузокз різним асортиментом а в Експортувати продукти в форматі YML обмежена кількісь асортименту (для Яндекса, Для хотлайна )
Я не бачу жодної проблеми додати 10 різних інтеграцій (яндекс,пром) і налаштувати для кожної свій ассортимент. Напевно це буде простіше рішення згідно структури файлу.
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а: і налаштувати деякі поля неможливо
Тут проблема для обох варіантів - наскільки мені відомо, то доопрацювання в MVP не виконуються.
[quote]
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а:
Потрібно зробити 10 вигрузокз різним асортиментом
а в Експортувати продукти в форматі YML обмежена кількісь асортименту (для Яндекса, Для хотлайна )
[/quote]
Я не бачу жодної проблеми додати 10 різних інтеграцій (яндекс,пром) і налаштувати для кожної свій ассортимент.
Напевно це буде простіше рішення згідно структури файлу.
[quote]
Бучковский Ростислав Васильевич писал/а:
[/quote]
Тут проблема для обох варіантів - наскільки мені відомо, то доопрацювання в MVP не виконуються.
1. Потрібно щоб у файлі назва категорії (Ім`я категорії) прописувалясь так <category id="7165" parentId="0">Електроінструмент</category> Фото1
2. а Значення фільтра товару <param name="Країна походження">КИТАЙ</param> Фото2
Якщо знаєте як. То допоможіть як прописати вірно.
В Інтеграція товарів XML (Експорт)
є все крім;
1. Потрібно щоб у файлі назва категорії (Ім`я категорії) прописувалясь так
<category id="7165" parentId="0">Електроінструмент</category>
Фото1
2. а Значення фільтра товару
<param name="Країна походження">КИТАЙ</param>
Фото2
Якщо знаєте як.
То допоможіть як прописати вірно.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар