Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю!
Завантажую фільтр через Імпорт Excel.
У результаті створюються порожні колонки https://4beauty.1b.app/app/product/filters/
Підкажіть, як виправити?
Olmonic Olmonic написав: Файл xls Колонка з найменуванням фільтра
Я перевірив створення фільтрів в імпорті на приклад вашого файлу - проблеми не спостерігаю. Але можу сказати наступне спостереження – у вас підключена мультимовність, згідно з якою базова мова бази даних – російська. Власне колонка name заповнює найменування російськомовної версії фільтра. Для заповнення української версії - додатково рекомендую вантажити колонку nameua
[quote]
Olmonic
Olmonic написав:
Файл xls
Колонка з найменуванням фільтра
[/quote]
Я перевірив створення фільтрів в імпорті на приклад вашого файлу - проблеми не спостерігаю.
Але можу сказати наступне спостереження – у вас підключена мультимовність, згідно з якою базова мова бази даних – російська.
Власне колонка name заповнює найменування російськомовної версії фільтра. Для заповнення української версії - додатково рекомендую вантажити колонку nameua
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар