Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чому я не можу в експорті товарів вибрати деякі характеристики товарів, щоб їх точково вивантажитися. [file]17333[/file] Приклад: Стать дитини та забарвлення вибираються, а Розмір (точний), Довжина устілки, хоча до цього все вибиралося і я їх зберігав у шаблоні. І ще одну характеристику "Додаткові колеса" також не можу вибрати. [file]17334[/file]
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чому я не можу в експорті товарів вибрати деякі характеристики товарів, щоб їх точково вивантажитися. Приклад: Стать дитини та забарвлення вибираються, а Розмір (точний), Довжина устілки, хоча до цього все вибиралося і я їх зберігав у шаблоні. І ще одну характеристику "Додаткові колеса" також не можу вибрати.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар