Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Чи можу я масово редагувати ціни на продукти, наприклад збільшити на 50 грн і додати 5%? Як це зробити чи скільки коштує доопрацювання такої функції?
Добридень! Чи можу я масово редагувати ціни на продукти, наприклад збільшити на 50 грн і додати 5%? Як це зробити чи скільки коштує доопрацювання такої функції?
Мені здається, найпростіше використовувати звичайний імпорт/експорт екселю. 1. Завантажити список продуктів через "Відправити в -> файловий менеджер -> завантажити продукти" 2. У екселі поміняти ціну будь-якими формулами 3. Завантажити назад використовуючи 2 поля Ід товару та його нова ціна
Мені здається, найпростіше використовувати звичайний імпорт/експорт екселю.
1. Завантажити список продуктів через "Відправити в -> файловий менеджер -> завантажити продукти"
2. У екселі поміняти ціну будь-якими формулами
3. Завантажити назад використовуючи 2 поля Ід товару та його нова ціна
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар