Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось картка товару
https://multiform.crm-onebox.com/app/product/534/edit/#done
одиниця виміру метри квадратні
отримуємо товар від постачальника з подрібненням товару 0.0001
так само повинні і продавати
АЛЕ, коли заносимо 0.0001 у поле, значення не зберігається
ось так виглядає картка після збереження, скрін 968
Поправте пліз.
[file]12394[/file]
Ось картка товару https://multiform.crm-onebox.com/app/product/534/edit/#done одиниця виміру метри квадратні отримуємо товар від постачальника з подрібненням товару 0.0001 так само повинні і продавати АЛЕ, коли заносимо 0.0001 у поле, значення не зберігається ось так виглядає картка після збереження, скрін 968 Поправте пліз.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Тому що поле має 3 знаки дробової частини. У чому проблема використовувати більш адекватні (великі) одиниці виміру?
адекватні одиниці виміру товарів – квадратний метр саме цю одиницю виміру та використовуємо АЛЕ є окремі листи, які компанія виробляє і мають площу 0,2875 м2 яку адекватну одиницю ви пропонуєте використовувати? і питання, чи можете ви збільшити розрядність подрібнення?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Тому що поле має 3 знаки дробової частини.
У чому проблема використовувати більш адекватні (великі) одиниці виміру?
[/quote]
адекватні одиниці виміру товарів – квадратний метр
саме цю одиницю виміру та використовуємо
АЛЕ
є окремі листи, які компанія виробляє і мають площу 0,2875 м2
яку адекватну одиницю ви пропонуєте використовувати?
і питання, чи можете ви збільшити розрядність подрібнення?
дякую, я прочитав уважно топік але з листування незрозуміло: - чи виконано це доопрацювання - де налаштування для встановлення числа знаків після коми не очевидно, що налаштування паспорта можуть впливати на подрібнення товарів у картці
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
https://1b.app/ua/support/business-processes/11837-ne-sobiraetsya-pasport-obratno-posle-razlozheniya/
можливо ця доопрацювання вирішити вашу потребу
[/quote]
дякую, я прочитав уважно топік
але з листування незрозуміло:
- чи виконано це доопрацювання
- де налаштування для встановлення числа знаків після коми
не очевидно, що налаштування паспорта можуть впливати на подрібнення товарів у картці
але з листування незрозуміло: - чи виконано це доопрацювання - де налаштування для встановлення числа знаків після коми
Ну якщо проаналізувати те, що відбувається на форумі – можна зрозуміти, що в більшості випадків після доопрацювання – в тій же темі повідомляється, що і де зроблено. Стеж за темою.
[quote]
[/quote]
Ну якщо проаналізувати те, що відбувається на форумі – можна зрозуміти, що в більшості випадків після доопрацювання – в тій же темі повідомляється, що і де зроблено.
Стеж за темою.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
але з листування незрозуміло: - чи виконано це доопрацювання - де налаштування для встановлення числа знаків після коми
Ну якщо проаналізувати те, що відбувається на форумі – можна зрозуміти, що в більшості випадків після доопрацювання – в тій же темі повідомляється, що і де зроблено. Стеж за темою.
так я на тему підписався для мене, як для користувача не очевидно, як налаштування згортання паспорта може впливати на розрядність подрібнення в картці продукту ми створюємо продукти спочатку, а потім уже починаємо щось мудрувати з паспортами і те, якщо в цьому є хоч якась потреба а операційна система OneBox насамперед для користувача
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[quote]
[/quote]
Ну якщо проаналізувати те, що відбувається на форумі – можна зрозуміти, що в більшості випадків після доопрацювання – в тій же темі повідомляється, що і де зроблено.
Стеж за темою.
[/quote]
так я на тему підписався
для мене, як для користувача не очевидно, як налаштування згортання паспорта може впливати на розрядність подрібнення в картці продукту
ми створюємо продукти спочатку, а потім уже починаємо щось мудрувати з паспортами і те, якщо в цьому є хоч якась потреба
а операційна система OneBox насамперед для користувача
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар