Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Прошу оцінити доопрацювання для категорій.
Зараз у налаштуваннях категорій можна вибрати лише 10 фільтрів за промовчанням https://monosnap.com/file/LUtNea0uC0TIntFezwFQQFHEEi2eB1.
Необхідно вказувати більше таких фільтрів.
Сусяк Ігор Дякуємо за підказку! Тиндик Максим Вадимович Максиме, ви можете зробити всього 30 фільтрів, і поділити рахунок на мене з іншим клієнтом?
[Сусяк Ігор #334] Дякуємо за підказку!
[Тиндик Максим Вадимович #200] Максиме, ви можете зробити всього 30 фільтрів, і поділити рахунок на мене з іншим клієнтом?
У цій темі була оцінка, оскільки у клієнта коробкове рішення.
Юрченко Роман Сергійович написав: Сусяк Ігор Дякуємо за підказку! Тиндик Максим Вадимович Максиме, ви можете зробити всього 30 фільтрів, і поділити рахунок на мене з іншим клієнтом?
Ви користувач хмарного тарифу - це завдання для вас ми реалізуємо безкоштовно.
Юрченко Роман Сергійович написав: Тиндик Максим Вадимович, 30 шт. мало. Краще 50 шт.
Готово.
[quote]
Роман, на 20 оцінено 1 рік
[/quote]
У цій темі була оцінка, оскільки у клієнта коробкове рішення.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[Сусяк Ігор #334] Дякуємо за підказку!
[Тиндик Максим Вадимович #200] Максиме, ви можете зробити всього 30 фільтрів, і поділити рахунок на мене з іншим клієнтом?
[/quote]
Ви користувач хмарного тарифу - це завдання для вас ми реалізуємо безкоштовно.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
Тиндик Максим Вадимович, 30 шт. мало. Краще 50 шт.
[/quote]
Готово.
А можна і моєму Бокс зробити так як 10 це максимально мало для категорії... Або зробити за аналогією з Фільтрами товару, заповнив все, натиснув зберегти ще 5рок пустушок підтягнулася і так кожному за своєю потребою буде генерувати фільтра.
А можна і моєму Бокс зробити так як 10 це максимально мало для категорії...
Або зробити за аналогією з Фільтрами товару, заповнив все, натиснув зберегти ще 5рок пустушок підтягнулася і так кожному за своєю потребою буде генерувати фільтра.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар