Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Звернув увагу, що перестала працювати автоматизація за годинниковим кроном.
Універсальний імпорт продуктів (xml/json)
Зіткнувся з проблемою наявності та коректних залишків від постачальника почав дивитися, а в мене останнє завантаження було 4 дні тому запустив у ручну примусово відпрацювало все, а щогодини саме походу не парсить, є можливість зрозуміти що сталося, і чому вона перестала працювати...
Звернув увагу, що перестала працювати автоматизація за годинниковим кроном. Універсальний імпорт продуктів (xml/json) Зіткнувся з проблемою наявності та коректних залишків від постачальника почав дивитися, а в мене останнє завантаження було 4 дні тому запустив у ручну примусово відпрацювало все, а щогодини саме походу не парсить, є можливість зрозуміти що сталося, і чому вона перестала працювати...
Перейшов на посилання постачальника вказаної в автоматизації вона генерується за запитом.... так ось які дані я отримав На yml_catalog date="2021-11-03 14:25" У фіді товар є зі статусом у наявності та кількістю у постачальника А в боці по постачальнику інформація, що востаннє оновлювався вчора, 16:23 (це коли я вкотре вручну викликав дію) Скріншоти прикладаю
Перейшов на посилання постачальника вказаної в автоматизації вона генерується за запитом.... так ось які дані я отримав
На yml_catalog date="2021-11-03 14:25"
У фіді товар є зі статусом у наявності та кількістю у постачальника
А в боці по постачальнику інформація, що востаннє оновлювався вчора, 16:23 (це коли я вкотре вручну викликав дію)
Скріншоти прикладаю
[file]11903[/file]
[file]11904[/file]
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Зараз працює. Перевірте.
Добре перевірю зараз, тобто були якісь труднощі з автоматизацією правильно? Просто я ні як не міг зрозуміти, намагався ці дні сам зрозуміти що не так начебто і змін ні яких не проводили, воно собі працювало та його і ні хто не чіпав, а тут раптово перестало.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
Зараз працює. Перевірте.
[/quote]
Добре перевірю зараз, тобто були якісь труднощі з автоматизацією правильно?
Просто я ні як не міг зрозуміти, намагався ці дні сам зрозуміти що не так начебто і змін ні яких не проводили, воно собі працювало та його і ні хто не чіпав, а тут раптово перестало.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар