Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Derkach Dmytriy OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Там же є поле для пошуку, використовуйте його для пошуку потрібно вам значення з списку, що випадає
Є поле для пошуку, але пошук не доопрацьований, щоб зручно працювати з ним. Я не можу пам'ятати всіх назв, саме тому зручніше бачити все, ніж шукати. Більше того, під час пошуку є одна велика проблема. Якщо я шукаю під-під-категорію, а в нас назви можуть збігатися, то я не знаю, в якій категорії він розташований, тому пошук тут марний, я вже писав раніше про цю проблему. Наприклад я шукаю "петлі": Продукти --Товари систем ---Цільноскляні системи ----Душеві системи -----Петлі Продукти --Товари систем ---Цільноскляні системи ----Маятникові системи -----Петлі Продукти --Товари систем ---Цільноскляні системи ----Міжкімнатні системи -----Петлі А у пошуку мені видасть: петлі петлі петлі так що пошук це не завжди зручно, особливо коли функціонал пошуку непродуманий або я не пам'ятаю назву категорії.
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Там же є поле для пошуку, використовуйте його для пошуку потрібно вам значення з списку, що випадає
[/quote]
Є поле для пошуку, але пошук не доопрацьований, щоб зручно працювати з ним.
Я не можу пам'ятати всіх назв, саме тому зручніше бачити все, ніж шукати.
Більше того, під час пошуку є одна велика проблема. Якщо я шукаю під-під-категорію, а в нас назви можуть збігатися, то я не знаю, в якій категорії він розташований, тому пошук тут марний, я вже писав раніше про цю проблему.
Наприклад я шукаю "петлі":
Продукти
--Товари систем
---Цільноскляні системи
----Душеві системи
-----Петлі
Продукти
--Товари систем
---Цільноскляні системи
----Маятникові системи
-----Петлі
Продукти
--Товари систем
---Цільноскляні системи
----Міжкімнатні системи
-----Петлі
А у пошуку мені видасть:
петлі
петлі
петлі
так що пошук це не завжди зручно, особливо коли функціонал пошуку непродуманий або я не пам'ятаю назву категорії.
Микола писав/ла: Чому ви не додасте до зашморгу уточнення, наприклад: Петлі Міжкімнатні Петлі Маятникові Петлі душові Чи це незручно?
Ну, це, звичайно, теж варіант. І в мене такі категорії будуть... Такий треш. Але як і багато де в Боксі, замість того, щоб зробити один нормальний пошук, доводиться вигадувати якісь милиці. замість того, щоб зробити систему універсальною в повному розумінні, всім доводиться викривлятися з винаходами велосипедів.
[quote]
Микола писав/ла:
Чому ви не додасте до зашморгу уточнення, наприклад:
Петлі Міжкімнатні
Петлі Маятникові
Петлі душові
Чи це незручно?
[/quote]
Ну, це, звичайно, теж варіант. І в мене такі категорії будуть... Такий треш.
Але як і багато де в Боксі, замість того, щоб зробити один нормальний пошук, доводиться вигадувати якісь милиці. замість того, щоб зробити систему універсальною в повному розумінні, всім доводиться викривлятися з винаходами велосипедів.
Derkach Dmytriy OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Там же є поле для пошуку, використовуйте його для пошуку потрібно вам значення з списку, що випадає
Чи реально збільшити списки за висотою?
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Там же є поле для пошуку, використовуйте його для пошуку потрібно вам значення з списку, що випадає
[/quote]
Чи реально збільшити списки за висотою?
в універсальних блоках те саме лихо. можна збільшити, щоб було видно більше ніж 7 значень. зручніше просто вибрати та бачити всю картину, ніж згадувати та друкувати текст
[file]11163[/file]
в універсальних блоках те саме лихо. можна збільшити, щоб було видно більше ніж 7 значень.
зручніше просто вибрати та бачити всю картину, ніж згадувати та друкувати текст
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар