Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
ну тут не зручно, Чому у нас зараз до 10 фото, і ми виставимо наприклад 9-8-,,,, а коли їх побільшає і треба змінити порядок, то стає клопітно. та не логічно. я не зрозумів логіку і створив тему прийнявши за баг
ну тут не зручно, Чому
у нас зараз до 10 фото, і ми виставимо наприклад 9-8-,,,,
а коли їх побільшає і треба змінити порядок, то стає клопітно. та не логічно. я не зрозумів логіку і створив тему прийнявши за баг
Таровик Дмитро Миколайович написав: ну тут не зручно, Чому у нас зараз до 10 фото, і ми виставимо наприклад 9-8-,,,, а коли їх побільшає і треба змінити порядок, то стає клопітно. та не логічно. я не зрозумів логіку і створив тему прийнявши за баг
ви маєте на увазі, що захочете нові фото поставити останніми?
[quote]
Таровик Дмитро Миколайович написав:
ну тут не зручно, Чому
у нас зараз до 10 фото, і ми виставимо наприклад 9-8-,,,,
а коли їх побільшає і треба змінити порядок, то стає клопітно. та не логічно. я не зрозумів логіку і створив тему прийнявши за баг
[/quote]
ви маєте на увазі, що захочете нові фото поставити останніми?
OneBox production написав: я розглядав це з позиції якщо захочу якесь фото завжди поставити першим, щоб задати йому 100 наприклад і забути про це.
Як варіант можна додати позицію "0", що додаватиме таке фото в позицію 1, а всі інші зрушувати на +1. І чому б не додати простий функціонал перетягування фото "drag and drop"?
[quote]
OneBox production написав:
я розглядав це з позиції якщо захочу якесь фото завжди поставити першим, щоб задати йому 100 наприклад і забути про це.
[/quote]
Як варіант можна додати позицію "0", що додаватиме таке фото в позицію 1, а всі інші зрушувати на +1.
І чому б не додати простий функціонал перетягування фото "drag and drop"?
Микола писав/ла: І чому б не додати простий функціонал перетягування фото "drag and drop"?
ми можемо майже все, що ви захочете. Займе ~ 2 години, виставити рахунок?
[quote]
Микола писав/ла:
І чому б не додати простий функціонал перетягування фото "drag and drop"?
[/quote]
ми можемо майже все, що ви захочете. Займе ~ 2 години, виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар