Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Uncaught ConnectionManager_Exception: Забороняється connect to database: Connection refused in /srv/crm/crmingreencomua/web1/web/packages/ConnectionManager/ConnectionManager_MySQLi.class.php:44
Ймовірно, закінчилося місце на диску
Uncaught ConnectionManager_Exception: Забороняється connect to database: Connection refused in /srv/crm/crmingreencomua/web1/web/packages/ConnectionManager/ConnectionManager_MySQLi.class.php:44 Ймовірно, закінчилося місце на диску
Юрій Васильович писав/ла: Що кілька місяців таке відбувається. Потрібно почистити.
Я думаю, що краще розширити дисковий простір, щоб так часто не чистити диск
[quote]
Юрій Васильович писав/ла:
Що кілька місяців таке відбувається. Потрібно почистити.
[/quote]
Я думаю, що краще розширити дисковий простір, щоб так часто не чистити диск
Сергію, могли б ви ще подивитися інтеграцію з добре. Не передаються статуси з CRM в добре. Варто Автоматичні дії раз на хвилину - Оновити бізнес-процеси в Хорошопі, статуси зіставлені. Не можу розібратися чого ще бракує.
Сергію, могли б ви ще подивитися інтеграцію з добре. Не передаються статуси з CRM в добре. Варто Автоматичні дії раз на хвилину - Оновити бізнес-процеси в Хорошопі, статуси зіставлені. Не можу розібратися чого ще бракує.
Добрий день. Створіть новий топік з описом і прикладом, що не так, і Вам дадуть відповідь. З цього питання, була очицена історія та налаштована ротація логів. Файли лігів будуть стискатися і від 15 днів видалятися.
Добрий день.
Створіть новий топік з описом і прикладом, що не так, і Вам дадуть відповідь.
З цього питання, була очицена історія та налаштована ротація логів.
Файли лігів будуть стискатися і від 15 днів видалятися.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар