Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є блок налаштування інтерфейсу створення товару /admin/selectwindow/interface/
У ньому є можливість виводити додаткові поля [file]4749[/file]
Чи можна зробити налаштування обов'язкового заповнення цього поля?
Є блок налаштування інтерфейсу створення товару /admin/selectwindow/interface/ У ньому є можливість виводити додаткові поля Чи можна зробити налаштування обов'язкового заповнення цього поля?
Чірков Максим Тзов Екомора написав: Спробуйте через інтерфейс категорій там є
це налаштування інтерфейсу у картці товару. а ось це /admin/selectwindow/interface/ тут налаштування інтерфейсу під час створення продукту
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
Спробуйте через інтерфейс категорій [file]4750[/file] там є [file]4751[/file]
[/quote]
це налаштування інтерфейсу у картці товару.
а ось це /admin/selectwindow/interface/ тут налаштування інтерфейсу під час створення продукту [file]4752[/file]
Чірков Максим Тзов Екомора написав: та в курсі , у себе я налаштував так можливо допоможе при створенні КТ також видає які фільтри потрібно заповнити
А зрозумів що хочеш з таким незустрічався
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
та в курсі , у себе я налаштував так можливо допоможе при створенні КТ також видає які фільтри потрібно заповнити
[/quote]
Чірков Максим Тзов Екомора написав: та в курсі , у себе я налаштував так можливо допоможе при створенні КТ також видає які фільтри потрібно заповнити
ні, перевірка заповненості полів у картки товару не ставитиметься до інтерфейсу створення товару
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
та в курсі , у себе я налаштував так можливо допоможе при створенні КТ також видає які фільтри потрібно заповнити
[/quote]
ні, перевірка заповненості полів у картки товару не ставитиметься до інтерфейсу створення товару
Тому і уточнюю про можливість доопрацювати це)
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
[/quote]
[/quote]
Тому і уточнюю про можливість доопрацювати це)
Є блок налаштування інтерфейсу створення товару /admin/selectwindow/interface/ У ньому є можливість виводити додаткові поля Чи можна зробити налаштування обов'язкового заповнення цього поля?
тобі потрібно щоб усі вибрані поля були обов'язковими, або окремо вибір наприклад мультиселектором які обов'язкові будуть?
[quote]
[/quote]
тобі потрібно щоб усі вибрані поля були обов'язковими, або окремо вибір наприклад мультиселектором які обов'язкові будуть?
мультиселектор для кожного поля, яке обов'язкове, а яке ні
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
мультиселектор для кожного поля, яке обов'язкове, а яке ні
Загалом додати в цей блок налаштування у вигляді мультиселектора, де потрібно вибрати які поля будуть обов'язкові (тобто в одному мультиселекторі ти вкажеш які виводити, а в другому - які обов'язкові) і порефакторити сабміт вікна - займе 4 години
Загалом додати в цей блок налаштування у вигляді мультиселектора, де потрібно вибрати які поля будуть обов'язкові (тобто в одному мультиселекторі ти вкажеш які виводити, а в другому - які обов'язкові) і порефакторити сабміт вікна - займе 4 години
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар