Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Підкажіть, будь ласка, як округлити ціни товарів та суму у процесі та картці продуктів, тобто глобально в системі?
Пробували налаштувати через https://azing.crm-onebox.com/admin/shop/settings/recalculate-price/
Але результату це не дало.
[file]3573[/file]
Є налаштування "Округлення цін у процесах в адмінці" - там вказано для чого вона спрацьовує (у тому числі для суми процесу). І наскільки я бачу – у вас усі замовлення округлені до цілих.
Є налаштування "Округлення цін у процесах в адмінці" - там вказано для чого вона спрацьовує (у тому числі для суми процесу).
І наскільки я бачу – у вас усі замовлення округлені до цілих.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Є налаштування "Округлення цін у процесах в адмінці" - там вказано для чого вона спрацьовує (у тому числі для суми процесу). І наскільки я бачу – у вас усі замовлення округлені до цілих.
Доброго дня! Я мав як прибрати нулі після крапки, тобто дрібну частину. Як це зробити?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Є налаштування "Округлення цін у процесах в адмінці" - там вказано для чого вона спрацьовує (у тому числі для суми процесу).
І наскільки я бачу – у вас усі замовлення округлені до цілих.
[/quote]
Доброго дня!
Я мав як прибрати нулі після крапки, тобто дрібну частину. Як це зробити?
dmitryi написав: Я мав як прибрати нулі після крапки, тобто дрібну частину. Як це зробити?
Див. налаштування "Налаштування відображення числових значень у таблиці" в блоці "Продукти таблицею", можливо це те, що вам потрібно
[quote]
dmitryi написав:
[/quote]
Див. налаштування "Налаштування відображення числових значень у таблиці" в блоці "Продукти таблицею", можливо це те, що вам потрібно
dmitryi написав: Я мав як прибрати нулі після крапки, тобто дрібну частину. Як це зробити?
Ця настройка працює і вона стосується лише продуктів у процесі. А як саме зробити з числами в підсумковому блоці процесу, сума, прибуток і т.д. ?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
dmitryi написав:
[/quote]
[/quote]
Ця настройка працює і вона стосується лише продуктів у процесі. А як саме зробити з числами в підсумковому блоці процесу, сума, прибуток і т.д. ?
хто на хмарі прохання підтримати доопрацювання
https://crm-onebox.com/ru/support/price-platforms-and-marketplaces/7235-otpravit-soobshchenie-v-chat-zakaza-na-rozetke/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар