Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Підкажіть таке запитання.
Як у налаштування ЛК, у розділі "перегляд процесу" [file]3399[/file]
зробити так, щоб це поле [file]3400[/file] було редагованим в особистому кабінеті?
Ось так виглядає в особистому кабінеті [file]3401[/file]
Я хочу цю суму змінити на іншу, але зробити цього не можу.
Добридень! Підкажіть таке запитання. Як у налаштування ЛК, у розділі "перегляд процесу" зробити так, щоб це поле було редагованим в особистому кабінеті? Ось так виглядає в особистому кабінеті Я хочу цю суму змінити на іншу, але зробити цього не можу.
У "перегляді процесу" це зробити не можна. Єдиний варіант, як можна змінювати ціну - це налаштувати сторінку "Продукти", а саме список продуктів, щоб там можна було вказати свою ціну (як би функціонал для дроппшиперів).
У "перегляді процесу" це зробити не можна.
Єдиний варіант, як можна змінювати ціну - це налаштувати сторінку "Продукти", а саме список продуктів, щоб там можна було вказати свою ціну (як би функціонал для дроппшиперів).
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар