Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте, я думаю що можна. Але виникає питання, звідки брати список і що робити, якщо ви захочете проставити кастомний utm, якого немає в списку? ps utm етикетки це такі речі. які зазвичай не заповнюються вручну, вони повинні проставлятися самі під час створення замовлення з того чи іншого джерела. І так само у вашому випадку швидше за все зручніше використовувати поле "джерело" в процесі, у нього якраз таки є список, що випадає.
Здрастуйте, я думаю що можна. Але виникає питання, звідки брати список і що робити, якщо ви захочете проставити кастомний utm, якого немає в списку?
ps utm етикетки це такі речі. які зазвичай не заповнюються вручну, вони повинні проставлятися самі під час створення замовлення з того чи іншого джерела. І так само у вашому випадку швидше за все зручніше використовувати поле "джерело" в процесі, у нього якраз таки є список, що випадає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар