Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня Будь-яке замовлення в моїй срм тупити заходиш на замовлення, зберігаєш, переводиш на етап. кругом тупити почалося сьогодні Можете створити замовлення і спробувати щось зробити
Доброго дня
Будь-яке замовлення в моїй срм тупити
заходиш на замовлення, зберігаєш, переводиш на етап. кругом тупити
почалося сьогодні
Можете створити замовлення і спробувати щось зробити
Здрастуйте, щось сталося з телеграмом. У нього повністю лежить rest api, при відкритті процесу ми робимо стукіт в апі телеграма дізнатися, з яких ботів можна надіслати повідомлення. Я тимчасово поставив вам "латку", щоб сьогодні ви змогли нормально відкривати процеси. https://prnt.sc/urdx8x ось що віддає апі телеграма через 30 секунд очікування.
Здрастуйте, щось сталося з телеграмом. У нього повністю лежить rest api, при відкритті процесу ми робимо стукіт в апі телеграма дізнатися, з яких ботів можна надіслати повідомлення. Я тимчасово поставив вам "латку", щоб сьогодні ви змогли нормально відкривати процеси.
https://prnt.sc/urdx8x ось що віддає апі телеграма через 30 секунд очікування.
Здрастуйте, щось сталося з телеграмом. У нього повністю лежить rest api, при відкритті процесу ми робимо стукіт в апі телеграма дізнатися, з яких ботів можна надіслати повідомлення. Я тимчасово поставив вам "латку", щоб сьогодні ви змогли нормально відкривати процеси.
Я пропоную поставити curl timeout 3 sec, щоб якщо віз не відповів за 3 секунди - то сторінка все одно відкрилася і нічого не тупило :)
[quote]
[/quote]
Я пропоную поставити curl timeout 3 sec, щоб якщо віз не відповів за 3 секунди - то сторінка все одно відкрилася і нічого не тупило :)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар