Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]17222[/file] При вибраному способі завжди потрібно або відфільтровувати, або заново вибирати спосіб відображення CRM.
Також некоректно спрацьовують збережені фільтри, [file]17223[/file]
Повинно вивести всі угоди на вирві [file]17224[/file]
а виводить той статус, який навіть у відображенні не доступний [file]17225[/file]
Адреса порталу https://nailsoftheday.1b.app/app/workflowtype-sales/
При вибраному способі завжди потрібно або відфільтровувати, або заново вибирати спосіб відображення CRM. Також некоректно спрацьовують збережені фільтри, Повинно вивести всі угоди на вирві а виводить той статус, який навіть у відображенні не доступний Адреса порталу https://nailsoftheday.1b.app/app/workflowtype-sales/
Устименко Ігор OneBox production написав: у самій апці ви не налаштували статуси за замовчуванням ось для тесту якщо налаштувати все відображається
Не зрозумів що означає за умовчанням? Статуси вибрано, на скрині відображено налаштування
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
у самій апці ви не налаштували статуси за замовчуванням
ось для тесту якщо налаштувати все відображається
[file]17390[/file]
[/quote]
Не зрозумів що означає за умовчанням? Статуси вибрано, на скрині відображено налаштування
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: Не зрозумів що означає за умовчанням? Статуси вибрано, на скрині відображено налаштування
у вас 2 апки црм стоїть в 1й обрані в 2й немає я вибрав у 2й і дав скрін що відображається
[quote]
Валерія
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
[/quote]
у вас 2 апки црм стоїть
в 1й обрані в 2й немає
я вибрав у 2й і дав скрін що відображається
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: Не зрозумів що означає за умовчанням? Статуси вибрано, на скрині відображено налаштування
у вас 2 апки црм стоїть в 1й обрані в 2й немає я вибрав у 2й і дав скрін що відображається
А як може бути 2 однакові програми? при тому що візуально в робочий стіл немає, тільки в пошуку знаходить
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
Валерія
[/quote]
у вас 2 апки црм стоїть
в 1й обрані в 2й немає
[/quote]
А як може бути 2 однакові програми? при тому що візуально в робочий стіл немає, тільки в пошуку знаходить
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
Устименко Ігор OneBox production написав:
Ви можете копіювати програми (не всі звичайно ті що підтримують цю функцію) - навівши на назву є пункт скопіювати. Таким чином ви можете зробити 2 календарі , один назвати особистий, а другий робочий , в цих календарях можна налаштувати різну фільтрацію і різні бізнес процеси для відображення. Аналогічно і для програми CRM
[quote]
Валерія
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
Валерія
[/quote]
у вас 2 апки црм стоїть
в 1й обрані в 2й немає
[/quote]
[/quote]
Ви можете копіювати програми (не всі звичайно ті що підтримують цю функцію) - навівши на назву є пункт скопіювати.
Таким чином ви можете зробити 2 календарі , один назвати особистий, а другий робочий , в цих календарях можна налаштувати різну фільтрацію і різні бізнес процеси для відображення.
Аналогічно і для програми CRM
https://www.loom.com/share/0c2caa0ab4b34c81a96af4dd45b13868 ось так зависає якщо вибрано відображення crm, іноді кукі чистка рятує, але потім знову проблеми
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар