Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хіба може бути "Виконати до" завдання бути раніше за датою\часу ніж "Запланувати"? Безглуздо якось, але при цьому в системі таке можливо.
Вважаю, що має стояти автоматична дія, яка коригує цей момент. Якщо "Виконати до" варто наприклад сьогодні, то "Запланувати" автоматично підставляє цю ж дату/час. Якщо "Виконати до" коштує за місяць, то запланувати можна виставити в будь-яку дату до цього числа.
Хіба може бути "Виконати до" завдання бути раніше за датою\часу ніж "Запланувати"? Безглуздо якось, але при цьому в системі таке можливо. Вважаю, що має стояти автоматична дія, яка коригує цей момент. Якщо "Виконати до" варто наприклад сьогодні, то "Запланувати" автоматично підставляє цю ж дату/час. Якщо "Виконати до" коштує за місяць, то запланувати можна виставити в будь-яку дату до цього числа.
Михайло Клієнт писав/ла: Хіба може бути "Виконати до" завдання бути раніше за датою\часу ніж "Запланувати"?
Добрий день. Да може. Я поставив термін завдання "Виконати до" на 13 число, але щодня ось уже 2 дні переношу завдання на наступний день (немає часу зробити). Дата "Виконати до" прострочена, але завдання в календарі має стояти на 15 число. З чого б їй стрибати назад минулої неділі (13 число)?
[quote]
Михайло
Клієнт писав/ла:
Хіба може бути "Виконати до" завдання бути раніше за датою\часу ніж "Запланувати"?
[/quote]
Добрий день. Да може. Я поставив термін завдання "Виконати до" на 13 число, але щодня ось уже 2 дні переношу завдання на наступний день (немає часу зробити). Дата "Виконати до" прострочена, але завдання в календарі має стояти на 15 число. З чого б їй стрибати назад минулої неділі (13 число)?
Спочатку так і було, але потім цю штуку забрали. Вся справа у відстеженні завдань, які прострочені. На них навіть з'являється значок "огонька" :) (ну або з'являвся раніше)
Спочатку так і було, але потім цю штуку забрали.
Вся справа у відстеженні завдань, які прострочені.
На них навіть з'являється значок "огонька" :) (ну або з'являвся раніше)
І ще питання. Припустимо, я вказав і початок і термін, завдання для самого себе. Захотів видалити термін і вже не виходить. Тобто. поставити можна, поміняти можна, а видалити не можна. Плюс бувають завдання, прив'язані до дня, але без часу. Як з ними працювати, якщо завжди з датою задається час?
І ще питання.
Припустимо, я вказав і початок і термін, завдання для самого себе. Захотів видалити термін і вже не виходить. Тобто. поставити можна, поміняти можна, а видалити не можна.
Плюс бувають завдання, прив'язані до дня, але без часу. Як з ними працювати, якщо завжди з датою задається час?
1. 0000-00-00 назад поставити не можна 2. Не розумію, що означає "як із ними працювати". У календарі вони відображаються, відкривати і змінювати ви їх можете. В чому проблема?
1. 0000-00-00 назад поставити не можна
2. Не розумію, що означає "як із ними працювати". У календарі вони відображаються, відкривати і змінювати ви їх можете. В чому проблема?
Припустимо, я вказав і початок і термін, завдання для самого себе. Захотів видалити термін і вже не виходить. Тобто. поставити можна, поміняти можна, а видалити не можна.
Гм, там ніби значок "видалити" є всередині поля з датою.
[quote]
[/quote]
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор написав:
[/quote]
https://prnt.sc/uittit
https://prnt.sc/uittqa
не знайшов кнопку
Бодяко Дмитро Співробітник написав: 2. Не розумію, що означає "як із ними працювати". У календарі вони відображаються, відкривати і змінювати ви їх можете. В чому проблема?
як призначити термін "виконати до" тільки на певний день без прив'язки до часу. Тобто. виконати до кінця дня? як прибрати час та залишити тільки дату?
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
2. Не розумію, що означає "як із ними працювати". У календарі вони відображаються, відкривати і змінювати ви їх можете. В чому проблема?
[/quote]
як призначити термін "виконати до" тільки на певний день без прив'язки до часу.
Тобто. виконати до кінця дня? як прибрати час та залишити тільки дату?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар