Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
В автоматичних діях раз на годину використовуємо дію з розвантаження процесів у XML, а саме "Інтеграція бізнес-процесів XML (Експорт)".
Ми це робимо для більш як 20 процесів, всі дії практично аналогічні.
У всіх діях є вивантаження цього поля [file]4726[/file]
У всіх процесах вивантаження йде в такому порядку: Прізвище Ім'я По-батькові.
Але тільки в одному процесі ім'я по батькові прізвище.
Де це налаштовується?
Пробував відключати всі дії на стартовому етапі, створювати нове завдання, вивантажувати їх у xml, порядок ІОФ. У всіх інших бп, порядок вірний ПІБ
В автоматичних діях раз на годину використовуємо дію з розвантаження процесів у XML, а саме "Інтеграція бізнес-процесів XML (Експорт)". Ми це робимо для більш як 20 процесів, всі дії практично аналогічні. У всіх діях є вивантаження цього поля У всіх процесах вивантаження йде в такому порядку: Прізвище Ім'я По-батькові. Але тільки в одному процесі ім'я по батькові прізвище. Де це налаштовується? Пробував відключати всі дії на стартовому етапі, створювати нове завдання, вивантажувати їх у xml, порядок ІОФ. У всіх інших бп, порядок вірний ПІБ
Поліїт Макс Русланович написав: У всіх процесах вивантаження йде в такому порядку: Прізвище Ім'я По-батькові. Але тільки в одному процесі ім'я по батькові прізвище.
якщо різниця йде по процесам - то, мабуть, проблема не в дії, а в контакті/процесі - дані можуть бути заповнені в іншому порядку
[quote]
Поліїт Макс Русланович написав:
[/quote]
якщо різниця йде по процесам - то, мабуть, проблема не в дії, а в контакті/процесі - дані можуть бути заповнені в іншому порядку
Поліїт Макс Русланович написав: У всіх процесах вивантаження йде в такому порядку: Прізвище Ім'я По-батькові. Але тільки в одному процесі ім'я по батькові прізвище.
Випадково відзначив відповідь правильною. 1. в контакті малоймовірно, так як при створенні на одного і того ж контакту 2 різних бп я отримую різний порядок фіо в xml 2. з приводу налаштувань процесу, ніяких подібних налаштувань не знайшов, можете підказати, які налаштування можуть за це відповідати?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
[quote]
Поліїт Макс Русланович написав:
[/quote]
[/quote]
Випадково відзначив відповідь правильною.
1. в контакті малоймовірно, так як при створенні на одного і того ж контакту 2 різних бп я отримую різний порядок фіо в xml
2. з приводу налаштувань процесу, ніяких подібних налаштувань не знайшов, можете підказати, які налаштування можуть за це відповідати?
1. Але все ж таки це можливо. Я не бачу у вашому описі/коментарах посилання на цей контакт, де дані заповнені правильно. 2. У процесі є поле clientname - ПІБ клієнта процесу. Можливо, там якраз і заповнено навпаки.
1. Але все ж таки це можливо. Я не бачу у вашому описі/коментарах посилання на цей контакт, де дані заповнені правильно.
2. У процесі є поле clientname - ПІБ клієнта процесу. Можливо, там якраз і заповнено навпаки.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар