Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Підкажіть будь ласка як запустити масове розсилання у Fb Messenger ?
Зауважив, що у вкладці маркетинг немає меню для даної розсилки
(Розширення для отримання повідомлень з Fb Messenger налаштовано)
Підкажіть будь ласка як запустити масове розсилання у Fb Messenger ? Зауважив, що у вкладці маркетинг немає меню для даної розсилки (Розширення для отримання повідомлень з Fb Messenger налаштовано)
на даний момент лише через процеси ви можете масово створити процеси на контактах та на етапі повісити дію відправки повідомлення Fb Messenger або ж доопрацювати стандартне масове розсилання
на даний момент лише через процеси
ви можете масово створити процеси на контактах та на етапі повісити дію відправки повідомлення Fb Messenger
або ж доопрацювати стандартне масове розсилання
Устименко Ігор OneBox CTO написав: на даний момент лише через процеси ви можете масово створити процеси на контактах та на етапі повісити дію відправки повідомлення Fb Messenger
Розкажіть, будь ласка, докладніше як через процеси зробити розсилку?
Устименко Ігор OneBox CTO написав: або ж доопрацювати стандартне масове розсилання
Яка ціна (кількість годин роботи)?
[quote]
Устименко Ігор OneBox CTO написав:
на даний момент лише через процеси
ви можете масово створити процеси на контактах та на етапі повісити дію відправки повідомлення Fb Messenger
[/quote]
[quote]
або ж доопрацювати стандартне масове розсилання
[/quote]
Філоненко Сергій Юрійович Клієнт писав/ла: Розкажіть, будь ласка, докладніше як через процеси зробити розсилку?
робите Бізнес процес розсилання Далі через масову постановку процесів створюєте на потрібних клієнтів процеси і потім масово перемикаєте на етап де буде встановлена дія відправлення повідомлення
Філоненко Сергій Юрійович Клієнт писав/ла: Яка ціна (кількість годин роботи)?
5год вартість години 30 $
[quote]
Філоненко Сергій Юрійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
робите Бізнес процес розсилання
Далі через масову постановку процесів створюєте на потрібних клієнтів процеси і потім
масово перемикаєте на етап де буде встановлена дія відправлення повідомлення
[quote]
Клієнт писав/ла:
[/quote]
5год
вартість години 30 $
І ще підкажіть будь ласка як відсортувати клієнтів, які вже вели з снами діалог через фб месенжер? До цього я не помітив їх "за джерелом", тому цей варіант не підійде (
[quote]
[/quote]
І ще підкажіть будь ласка як відсортувати клієнтів, які вже вели з снами діалог через фб месенжер?
До цього я не помітив їх "за джерелом", тому цей варіант не підійде (
І ще підкажіть будь ласка як відсортувати клієнтів, які вже вели з снами діалог через фб месенжер? До цього я не помітив їх "за джерелом", тому цей варіант не підійде (
на даний момент це вже буде складно начебто був фільтр по соціальних мережах контакту, але там немає ФБ мессенджера - потрібно додавати
[quote]
Клієнт писав/ла:
[quote]
[/quote]
І ще підкажіть будь ласка як відсортувати клієнтів, які вже вели з снами діалог через фб месенжер?
До цього я не помітив їх "за джерелом", тому цей варіант не підійде (
[/quote]
на даний момент це вже буде складно
начебто був фільтр по соціальних мережах контакту, але там немає ФБ мессенджера - потрібно додавати
Устименко Ігор OneBox CTO написав: начебто був фільтр по соціальних мережах контакту, але там немає ФБ мессенджера - потрібно додавати
Устименко Ігор OneBox CTO писав/ла: або ж доопрацювати стандартну масову розсилку
якщо разом зі мною за доопрацювання проголосують ще 4-5 осіб, поставте доопрацювання у чергу? цей функціонал був би корисним усім користувачам
[quote]
начебто був фільтр по соціальних мережах контакту, але там немає ФБ мессенджера - потрібно додавати
[/quote]
[quote]Устименко Ігор OneBox CTO писав/ла:
або ж доопрацювати стандартну масову розсилку[/quote]
якщо разом зі мною за доопрацювання проголосують ще 4-5 осіб, поставте доопрацювання у чергу?
цей функціонал був би корисним усім користувачам
можливо є підводні камені з боку FaceBook, але якщо таке доопрацювання реально зробити, було б корисно мати її на борту.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
думаю так
[/quote]
можливо є підводні камені з боку FaceBook,
але якщо таке доопрацювання реально зробити,
було б корисно мати її на борту.
Легеза В'ячеслав Валеріанович Співробітник написав:
Устименко Ігор OneBox CTO написав: думаю так
можливо є підводні камені з боку FaceBook, але якщо таке доопрацювання реально зробити, було б корисно мати її на борту.
+ за доопрацювання
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович Співробітник написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
думаю так
[/quote]
можливо є підводні камені з боку FaceBook,
але якщо таке доопрацювання реально зробити,
було б корисно мати її на борту.
[/quote]
+ за доопрацювання
Ми зібрали необхідну кількість голосів для постановки на доопрацювання! =) Берете у роботу?
[quote]
думаю так
[/quote]
Ми зібрали необхідну кількість голосів для постановки на доопрацювання! =)
Берете у роботу?
Ми зібрали необхідну кількість голосів для постановки на доопрацювання! =) Берете у роботу?
так
[quote]
Клієнт писав/ла:
[quote]
думаю так
[/quote]
Ми зібрали необхідну кількість голосів для постановки на доопрацювання! =)
Берете у роботу?
[/quote]
так
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар